Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Princi ja też lubię ale dawno po nich nie chodziłam...teraz będzie test moich bioderek...a one często się buntują i jak powiedzą ''stop'' to Agusia kroka nie zrobi albo zrobi ale powolutku i ze łzami w oczach...ale chcę spróbować na dodatek jadę tam z koleżanką, z którą poznałam się podczas ostatniego pobytu w sanatorium jedziemy w sobotę ale wracamy już w niedzielę - dobre i to
principiante pisze:...i schodzą się nocne marki jakby miały szósty zmysł
Princi, kiedyś ktoś mi powiedział, że mam ale już nie pamiętam kto
Prawdą jest, że jak tylko w "Nocnym gadaniu" pojawi sie coś do wypicia to ja już jestem
Aguniu ja też tylko popatrzeć na góry ale zawsze coś a koleżankę sanatoryjną to gościłam w zeszłym tygodniu było wspaniale czego i Tobie życzę
Dobranoc wszystkim którzy już nas opuszczają
Witam przybyłych i jak tu załamiesz Polaka jak na wszystkie dolegliwości,smutki i żale-walnie po...kielichu nie ginie duch w Narodzie i tak trzeba trzymać Dobrej Nocki Słoneczko nie wiem czy ja się nie skuszę bo coś mi tu mruczy za uchem chyba to zaproszenie do....łóżka ale od ...kota nie mylić z ...Kociu
andrzej1955 pisze:Witam przybyłych i jak tu załamiesz Polaka jak na wszystkie dolegliwości,smutki i żale-walnie po...kielichu nie ginie duch w Narodzie i tak trzeba trzymać Dobrej Nocki Słoneczko nie wiem czy ja się nie skuszę bo coś mi tu mruczy za uchem chyba to zaproszenie do....łóżka ale od ...kota nie mylić z ...Kociu
z Polakiem tak jest,że na kłopoty i smutki napije się wódki ja jeszcze posiedzę,bo pieśń godowa mojego małża dobiega z sypialni