Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko pisze:A ja dzisiaj miałam malutki problem z mama....byłam w poradni dyżurującej...... a ile nerwów straciłam
Pani doktor mnie wkurzyła, ja ją... powiedziałyśmy co sobie o tym wszystkim myślimy.... Służba zdrowia jest chora
Słoneczko, ja w niedzielę "wylądowałam" na ostrym dyżurze nie w moim mieście ( byłam w Stalowej Woli) o dziwo, poza bolącymi pośladkami ( dostałam dwa zastrzyki hhheee) to pani doktor była miła i pielęgniarka też.
Ale poza tym przypadkiem moje kontakty ze służbą zdrowia nie kończą się miłymi wspomnieniami. Pamiętasz jak po naszym ubiegłorocznym spotkaniu, odesłali moją babcię z izby przyjęć do domu z braku wolnych miejsc i za kilka godzin zmarła.
Widzę że nie tylko ja dostałem zaproszenie,wprawdzie wytroliłem się dzisiaj i przeszło mi koło nosa miłe towarzystwo,ale nadal jestem z nosem w klawiaturze Pozdrawiam Wszystkich i Kolorowych snów-bez dodatkowych...akordów
andrzej1955 pisze:Widzę że nie tylko ja dostałem zaproszenie,wprawdzie wytroliłem się dzisiaj i przeszło mi koło nosa miłe towarzystwo,ale nadal jestem z nosem w klawiaturze Pozdrawiam Wszystkich i Kolorowych snów-bez dodatkowych...akordów
Witaj Andrzej nie zostawiaj Mnie na pożarcie
ale jak idziesz lulu to Dobranoc Tobie i Wszystkim.
Pozdrawiam
andrzej1955 pisze:Goreczko,nie zawsze mogę i będę rozrabiał w Nocnych niech sobie młodzieżówka...poszaleje Buziole może to dlatego że nie wychodziłem po....mleko
Może jeszcze gdzieś stoi dorodna mućka chętna oddać mleko. Potrzebne mleko dla naszego nocnego nietoperka. Tak na rozruszanie, bo chce nam wyemigrować do spania.
o kurcze ma tu szaleć młodzieżówka..... to ja też muszę złożyć swoje kości do łóżeczka.
andrzej1955 pisze:Goreczko,nie zawsze mogę i będę rozrabiał w Nocnych niech sobie młodzieżówka...poszaleje Buziole może to dlatego że nie wychodziłem po....mleko
Może jeszcze gdzieś stoi dorodna mućka chętna oddać mleko. Potrzebne mleko dla naszego nocnego nietoperka. Tak na rozruszanie, bo chce nam wyemigrować do spania.
o kurcze ma tu szaleć młodzieżówka..... to ja też muszę złożyć swoje kości do łóżeczka.
Goreczko już lecę do sąsiada ale chyba o tej porze krowy mi nie wydoi i nie przyniosę mleka Andrzejowi