Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Szkoda, że nie wszyscy wypełniają rubrykę z jakiego są NFZ, byłoby od razu wiadomo kto jest skąd
Muszę przyznać, że dużo jest na forum społeczności ze śląskiego
Pewnie dlatego, że najdłużej czekamy
ewasz pisze:Szkoda, że nie wszyscy wypełniają rubrykę z jakiego są NFZ, byłoby od razu wiadomo kto jest skąd
Ja miałam, ale z pewnych względów wymazałam,a moi najbliżsi znajomi i tak wiedzą skąd pochodzę
ewasz pisze:Szkoda, że nie wszyscy wypełniają rubrykę z jakiego są NFZ, byłoby od razu wiadomo kto jest skąd
Witam wszystkich oczekujących mój dzisiejszy numer to 36996 czyli powoli do przodu biorąc pod uwagę fakt że w styczniu wyjeżdżam z KRUSu nie jest żle pozdrawiam
Witam,chciałbym ,,pochwalić,,się Wam, zdaje się że jestem rekordzistą w oczekiwaniu na numerek.Wniosek złożyłem w lutym (wysłałem listem za potwierdzeniem odbioru) potwierdzenie otrzymałem ale, mamy obecnie 11wrzesień......i numerka nie mam .Tak jest w mazowieckim.Będę musiał pewnie iść na operację(kręgosłup)bo na sanatorium nie ma co liczyć.Pozdrawiam.......
Szczęśliwy numerek po 7 miesiącach oczekiwania już mam...........teraz teraz tylko ok.20 miesięcy oczekiwania na wyjazd(tak mi prognozują) i NFZ mnie ,,podreperuje,, Tak jest w mazowieckim NFZ.Po 39 latach pracy (24 na własny rachunek)i płacenia składek ......................nie wiem co pisać tak jestem cholernie SZCZĘŚLIWY.........Pozdrawiam wszystkich ,,szczęśliwych,,.............
Witam Wszystkich .
Włączam się do grona śledzących numerki, uwielbiam ten czas oczekiwania, jest to bardzo ekscytujące .
W listopadzie wróciłam z sanatorium i długo nie zwlekając udałam się do lekarza po wniosek. Złożyłam go w grudniu i start rozpoczęłam od 50559 obecnie mam 26650 - 22 miesiące czas realizacji Małopolska .Pozdrawiam