Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze:Witam zmasakrowane maruderstwo Nocnych Marków nie ma to jak pochwały i uznanie-bądź co bądź nie byle kogo bo Przyjaciela forum nie spodziewałem się aż takiej nobilitacji ale jak pisałem parę linijek wyżej staremu Dziadowi-co często gadał do obrazu a obraz do niego ani razu,wszystko zdarzyć się może dzisiaj znowu emocje siatkarskie i też wszystko może się zdarzyć nie wiem ile wysiedzę bo miałem spotkanie ze Służbą Zdrowia-bardzo miłe acz bolesne bo B-12 ciężko się wchłania i trzeba było ją troszkę rozchodzić,do tego pogoda barowa a bar...zamknięty przez powyższą B,i to na długo Pozdrawiam Nocną Porą
Witaj Andrzeju nie marudź,dasz radę twardym trzeba być,nie miętkim co do chodzenia to może dookoła stołu
andrzej1955 pisze:Witam Serdecznie Wszystkie Panie Princi-daleki jestem od marudzenia a pożartować-zwłaszcza z siebie zawsze można i jest najbezpieczniej
to tak jak ja zawsze najbardziej lubię nabijać się z siebie Andrzeju wiem też,że nie jesteś marudny sorki jeżeli coś nie tak...