Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Teraz to już prawie wszyscy tyle biorą za wizytę
Rzadko można spotkać po niższej cenie.
Ciekawe ile będą brać od stycznia bo będą zobligowani posiadać kasy fiskalne i prawnicy też dla nich ogromny
Latam dziś jak ten idiota z Holterem mierzącym co 15 minut ciśnienie Gdybym wcześniej wiedziała że to tak pikać i pompować będzie co piętnaście minut to bym się w życiu na to nie zgodziła ,aparacik mi obciachu narobił w pociągu że hej Takie rzeczy to powinni w warunkach szpitalnych robić a nie kazać człowiekowi latać w tym po mieście
Medi, to pewnie jakiś nowy aparat holterowski. Nie miałam takiego i o takim nie słyszałam a miałam już kilkanaście razy zakładanego. Może to są specjalne dla nadciśnieniowców ?
Uważam, że powinni przynajmniej Cię uprzedzić, że on będzie tak działał ale niepotrzebnie się stresowałaś. A ludzie ? co Ci po reakcji ludzi, przecież nie żyjesz od dzisiaj i dobrze wierz jakie mogą być reakcje.
Wrzuć na luz i się nie stresuj