ŚWIERADÓW ZDRÓJ od 30 11 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
LALKA55
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 wrz 2014 20:57
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

ŚWIERADÓW ZDRÓJ od 30 11 2014

Post autor: LALKA55 »

WITAM czy ktoś wybiera się w terminie 30 11 do Wacława w ŚWIERADOWIE
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: ŚWIERADÓW ZDRÓJ od 30 11 2014

Post autor: malgorzatas »

LALKA55 pisze:WITAM czy ktoś wybiera się w terminie 30 11 do Wacława w ŚWIERADOWIE
Witaj LALKA 55:-) :-) do Waclawa tez wybiera sie poterr11:-) :-) czytaj pietro wyzej:-) tam sie wypowiada on :-) :-) pozdrawiam:-) Goska:-):-) potrz w Ocen Sanatorium:-) :-)
LALKA55
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam Małgorzatas dzięki za odpowiedż napisałam do Portera jesteś na tym forum bardzo pomocna jadę pierwszy raz znalazłam to forum ,gdy szukałam jakichkolwiek informacji o Wacławie ,ale dzięki takim osobą jak Ty można być spokojnym co do wyjazdu Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

LALKA55 pisze:Witam Małgorzatas dzięki za odpowiedż napisałam do Portera jesteś na tym forum bardzo pomocna jadę pierwszy raz znalazłam to forum ,gdy szukałam jakichkolwiek informacji o Wacławie ,ale dzięki takim osobą jak Ty można być spokojnym co do wyjazdu Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam :serce:
Witaj :serce: milo mi że tak piszesz i dziękuję..ale właśnie po to tutaj jesteśmy żeby sobie pomagać ;)
Świerardów to urocze i magiczne miejsce..bardzo ładne czyste i zadbane miasteczko :kwiat:
Wszystko w jednym miejscu..Baza zabiegowa na średnim poziomie ale jest dobrze..mi nic nie brakowało ale ....... ;)
Polecam biesiadę..polecam wyjazd do Pragi..dużo zwiedzania..koncertów i magicznych miejsc..super :serce: pozdrawiam Goska :kwiat:
LALKA55
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

WITAJ Małgorzatas dzięki za odpowiedż Twoje informacje są bardzo cenne ,a co do Pragi byłam już kilka razy syn ma biuro turystyczne , :kwiat: :kwiat: ale na pewno z czegoś skorzystam . POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

LALKA55 pisze:WITAJ Małgorzatas dzięki za odpowiedż Twoje informacje są bardzo cenne ,a co do Pragi byłam już kilka razy syn ma biuro turystyczne , :kwiat: :kwiat: ale na pewno z czegoś skorzystam . POZDRAWIAM
Milego pobytu i czekam na wiadomości jak wrócisz z sanatorium..Milego Dnia..pozdrawiam Gośka :kwiat:
Gdybys miala jeszcze jakies pytania to pisz na pw...moge czasem przeoczyć i tobie nie odpisac a tak zawsze zerkne i odpisze :kwiat:
LALKA55
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

WITAM Dzięki za wszystko, jak będę potrzebowała jakąś informację napisze :kwiat:
ODPOWIEDZ