Ostrzeżenie Szczawno Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Ostrzeżenie Szczawno Zdrój

Post autor: sztani »

Przyznam ,ze jest to niestety jeszcze zmora naszych czasów. Będąc rok temu w Lądku tez okradziono dwa samochody ( dzień przed końcem turnusu.)Dokladnie parking przy schodach .Wejscie do 2 WSZUR. Ogołocono samochody doszczętnie nawet z kołpaków na koła..Napisane było ,że jest monitoring(kamera) ale tam na pewno kamery nie było. Nic tylko współczuć bo jak tu wrócić Ziomku bez kół . :(
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

mercedes pisze:a ja sie wybieram samochodem chyba kupie malucha na ten jeden raz wtedy spokojnie bede spala - pozdrawiam
Zły pomysł z tym maluchem...są już w cenie :lol:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

Waldek z Gdanska pisze:
1.Pani dzierżawi parking od gminy...

2.gwarantowała ze nic sie nie stanie ...

3.co do polisy to pani ponoć ma ale na wypadek gdyby ktoś sobie nogę złamał lub coś podobnego a niestety od kradzieży po godzinach urzędowania

4.Moze i za szybko zakończyłem temat z panią ale pojechałem tam odpocząć a nie wykłócać sie przez trzy tygodnie z miła panią...

5.Jestem dobrej myśli ze może dzielni strażnicy miejscy i policja coś w tej sprawie zrobią wszak zgłoszenie o kradzieży przyjęli .
ad 1. i z tej umowy "cuś" musi wynikać...
ad 2. to jest to "cuś"...
ad 3. zażądaj udostępnienia tekstu polisy - wtedy się przekonasz, że nie ma ma tam tylko łamania nóg...
ad 4. prekluzja - czyli przedawnienie jeszcze nie nastapiło - dawaj Wacpan do dzieła dalej...
ad 5. na halabardników Acan nie licz - pisz swoje roszczenie i przedstaw rachunki za koła...
===
trochę to potrwa - ale wygrasz sprawę...
...
( ocieram się zawodowo o sprawy ubezpieczeniowe - stąd moja opinia )...
...
do boju ...

:mrgreen: :ugeek:
Waldek z Gdanska
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz