Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam panią serdecznie.Niezmiernie cieszę się ,że pani jedzie do tego Mieszka,Ja tez dostałam tam przydział ale od 11 listopada ,stad moja wielka prośba.Mianowicie proszę Panią o konkretny opis tego ośrodka,jaki dojazd ,pokoje ,zabiegi,rozrywki,jedzenie itd.bardzo boję się tam jechac-- ode mnie to 480 km kontakt ; [email].fm.Będe bardzo wdzięczna za okazaną pomoc.Małgorzata
Witam Pania,
Do sanatorium wybiera sie moja mama, oczywiscie jak wróci mogę Pani przesłać jakies informacje. Wiem tylko tyle, że autobus z Poznania jest ok. 1.00 w nocy do KP, przed 7.00 jest na miejscu, o ile jedzie Pani z tych samych okolic...
Pozdrawiam
Witam Pania,
Do sanatorium wybiera sie moja mama, oczywiscie jak wróci mogę Pani przesłać jakies informacje. Wiem tylko tyle, że autobus z Poznania jest ok. 1.00 w nocy do KP, przed 7.00 jest na miejscu, o ile jedzie Pani z tych samych okolic...
Pozdrawiam
Jadę autobusem, a jeśli od samej Łodzi będzie załadowany po brzegi, to na pociąg z przesiadką w Szczecinie.
Nikt się nie zgłasza więcej w tym terminie?
Witam.Czy ktoś z Państwa mógłby dokładnie mi podać sposób dojazdu do Kamienia Pomorskiego pks lub pkp od Poznania ,szukam w necie i nijak mi nie pasuje a chciałabym dojechać w niedzielę do 16.00 Dziękuję.
Połączenia podałam Tobie na forumowym rozkładzie jazdy.
Gosiu życzę trafionych zabiegów, udanej kuracji, słonecznej pogody i super towarzystwa
a po powrocie Twojej opinii na temat pobytu