KRYNICA ZDRÓJ

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kobietka1963
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 wrz 2014 19:15
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 0

Re: KRYNICA ZDRÓJ

Post autor: kobietka1963 »

Dziękuję. Sprawdzałam wszystkie połączenia , troszkę mnie przeraża ,że w Krynicy będę o późnej porze. Mam nadzieję ,że będzie ok. Będzie to mój pierwszy pobyt w sanatorium. Bardzo się cieszę i szczerze mówiąc chciałabym być już na miejscu.... odliczam godziny.Tylko żałuję,że nie udało mi się znaleźć osoby, która wybiera się tam w tym samym czasie.A jeszcze gdyby ktoś jechał z moich stron -byłoby super. Pewnie zdecydowałabym się na PKP a tak będę podróżować autobusem.Gdy wrócę będę bogatsza w doświadczenia i będę mogła informować jak dojechać z Krakowa do Krynicy ;) .Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
gracjana
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 sie 2014 20:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: gracjana »

Ciekawe połączenia są również z Warszawy.
Lech_123
Na forum od: 16 wrz 2014 19:26

Post autor: Lech_123 »

Witam,

Jadę samochodem z okolic Bydgoszczy 29 września. Zapraszam chętnych do dzielenia podróży.
Pozdrawiam
Teresa7
Na forum od: 17 wrz 2014 07:59

Post autor: Teresa7 »

Witam. Mam turnus w Krynicy od 04.listopada, czy może jedzie ktoś w tym kierunku z Chrzanowa lub okolicy? Dołożę się do paliwa.
olsztyn1969
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 wrz 2014 17:38
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: olsztyn1969 »

w nocy z 24 na 25 09.2014 jadę z Olsztyna do Krynicy Zdrój mam 2 miejsca w samochodzie, koszty do uzgodnienia
ODPOWIEDZ