Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
biedroneczka pisze:
Popatrz jeszcze w [link] Dwa lata temu załatwiałam przez tą stronę prywatny wyjazd do sanatorium w Świeradowie-Zdroju. Mam jeszcze telefon do pana Marcina, który jest pomocnym doradcą w sprawach rezerwacji ( nie wiem czy jeszcze aktualny) ale w razie czego mogę go podać na PW. Pozdrawiam
Niestety link usunął Admin ... i słusznie zresztą, więc nazwę tej stronki również mogę podać tylko na PW . Pozdrawiam
Proponuję zajrzeć na stronę "Sanatorium Cegielski"W Rabce Zdroju,mają tam rozne turnusy pelnoplatne (rehabilitacyjne,wczasowe itp)a ceny bardzo przystepne.Byłam tam kiedys na turnusie z NFZ,bardzo miło i sympatycznie ,baza zabiegowa na średnim poziomie, obsługa na medal nie mówiąc juz o wyzywieniu.
Byłem na turnusie rehabilitacyjnym, ale ja korzystałem z wyszukiwarki turnusów, jest ich trochę w sieci. Dobre sanatoria zwykle mają swoje strony i dokładne opisy. Oczywiście trzeba do nich podchodzić z pewnym dystansem, a najlepiej popytać się osób, które były w takim ośrodku, choć i tu bywa różnie, gdyż jak wiadomo są osoby, które nigdy i z niczego nie bywają zadowolone.
Maria777 pisze:Fajne oferty ma Verano w Kołobrzegu
Zgadza się.Verano ma dużo propozycji.Począwszy od oferty jesiennej , następnie świąteczno-noworocznej po zimową.
Ceny są atrakcyjne,niższe niż w sezonie wysokim-lecie.
Można skorzystać.
ewiko pisze:Właśnie odwiedziłam stronę WŁÓKNIARZA w Busku. Mają jesienną i jesienno - zimową promocje . Zabiegi w tym sanatorium są SUPER.
Tak, ale tylko tygodniowe. Sprawdziłem wszystkie sanatoria w Busku, chcąc wyjechać na dwa tygodnie od 3 lub 10 listopada. Nigdzie nie ma miejsc. Jedyne wyjście. Nocleg w pensjonacie, a wyżywienie i zabiegi w sanatorium. Tak zrobię, jadę 3.11.14r.
Zbigniew- I pisze:
Tak, ale tylko tygodniowe. Sprawdziłem wszystkie sanatoria w Busku, chcąc wyjechać na dwa tygodnie od 3 lub 10 listopada. Nigdzie nie ma miejsc. Jedyne wyjście. Nocleg w pensjonacie, a wyżywienie i zabiegi w sanatorium. Tak zrobię, jadę 3.11.14r.
Jestem zaskoczona.Nie ma miejsc, nawet w listopadzie Nie wiedziałam,że ten kurort "cieszy się" takim powodzeniem.
Może warto tam pojechać