Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Dołączyłam do forum przed paroma dniami i muszę się też podzielić swoimi spostrzeżeniami....co do kolejki oczekiwań.
Otóż wystartowałam z numerem początkowym 67.646, dzisiaj jestem w kolejce oczekiwań z nr 41.952 /średnio miesięcznie "schodziło około 2.500 / ...lecz muszę przyznać , że w tym miesiącu poleciało odrobinkę szybciej ponad 3100 . Mam cichą nadzieję, że może w przyszłym roku uda mi się "załapać " A jadę pierwszy raz..... Pozdrawiam wszystkich
Ja w pomorskim NFZ-zecie zacząłem odliczać moje numerki od 16 czerwca tego roku.
27770 - to początek, napisano mi w informacji że wyjazd do sanatorium za 15 miesięcy ( wrzesień 2015r. )
Czyli powinno spadać co miesiąc około 2000 numerków !
Dziś mam numer 24474. Wychodzi 1000 na miesiąc !!!!
Takim tempem nie ma szans zmieścić się w piętnastu miesiącach .
Kuty dla twojej informacji u mnie było 13-15 miesięcy ,obsunięcie było o 2 m-ce wyjazd miał nastąpić w tym roku 1 października. Musiałam zrezygnować z powodów zawodowych,a więc okres oczekiwania w pomorskim 17 miesięcy.Pozdrawiam i od grudnia pojawię się również w tej samej "poczekali"
czapi pisze:Jak widać po wyliczeniach... Jacky6, w moim przypadku (start od nr. 107740) czas oczekiwania 36 miesięcy. To latem 2017 mam nadzieję doczekać wyjazdu.
Nie martw sie tak poznym wyjazdem,pomysl ilu ludzi nowych poznasz na forum,i to jest fajne
Mój numerek na dzień 20.10.2014 to 100 752 tzn. że przez ubiegły miesiąc przeskoczyłem w kolejce 3.874 miejsca. Średnia miesięczna dla okresu od 20.08 - 20.10 to 3549 numerków. Będę starał się podawać te statystyki co miesiąc.
a ja dopiero czekam na numer skierowanie wysłałam miesiąc temu poprzednim razem czekałam 6 m=scy na zakwalifikowanie i numer a cały okres oczekiwania na sanatorium wyniósł 24 m-sce bez jednego tygodnia jednym słowem teraz szykuje się na wyjazd gdzieś we wrześniu 2016
Witam ja też wchodzę do tej poczekalni bo myślę że dopiero początek 2016 dostane skierowanie do sanatorium chyba ze uda mi się prędzej ze zwrotów ,a od 20 września do 20 pazdziernika zeszło u mnie 3855 numerków ,pozdrawiam wszystkich.