Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dobry wieczór i dobranoc Grażynko
Andrzej nie nadążam z tymi obrotowymi drzwiami ludzie wpadają i wypadają jak tornado.....jeszcze przeciąg zrobią .....i kieliszki pospadają
no jak ....w stanie wskazującym na spożycie ...z bolącym barkiem chcesz żebym potłukła
wiem co zrobię wystawię za okno ...może w nocy popada to się samo umyje
Przy okazji sprawdzisz czy nalewka jest mocna i nie ....zamarzły u mnie wysoko na kolektorach jest 5 stopni a co będzie rano dobrze że zapaliłem w centralnym czuć ten śnieg z Kasprowego