Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Suzen pisze:Chciałabym zwiedzić te rejony,mam nadzieję,że tak się stanie.To moje marzenie.
Suzen naprawdę warto , ja w tym roku byłam po raz pierwszy w tych rejonach i jestem zachwycona , chciała bym pojechać tam kiedyś raz jeszcze, ale latem lub wiosną kiedy jest dużo zieleni i kwiatów i to tez jest moje marzenie
Potwierdzam, byłam tam tylko raz, latem ale jestem zauroczona tym zakątkiem Polski
Witam Wszystkich
Widać nikt nie założył nowego tematu więc założyłem-Polanica Zdrój,która zawsze Mi się podobała i obojętnie jaką porą by się w niej nie było zawsze swym urokiem zachwyca