Mężczyzna piękny jest i basta..,ach..!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Mężczyzna piękny jest i basta..,ach..!!!

Post autor: forumowicz »

Mówią że poprawnie powinno się mówić,że facet jest przystojny. Podziwiając "Davida" Michała Anioła można się zastanowić dlaczego akurat..., ;)
forumowicz

Re: Mężczyzna piękny jest i basta..,ach..!!!

Żeby nie było żadnych wątpliwości,zaznaczam że jestem wyłącznie hetero,a ten temat,to kontra do "KOBIETA-PIĘKNEM JEST". Tak więc proszę panie o zaspokojenie męskiej próżności..,hahahahah. Piszcie ;)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

A co to znaczy "piękny"? Dla mnie piękno tkwi w charakterze ,w głosie, w chodzie, w spojrzeniu,w działaniu.Jasne że atrakcyjność jest ważna ale ileż innych cech dodaje nam uroku albo zabiera go. Nie ,nie musi być piękny.Osobiście nie lubię Kenów jeśli oni się kwalifikują na pięknych,stad moje pytanie a co znaczy piękny?
forumowicz

Najmniejszy procent męskości ,posiada stuprocentowy mężczyzna :o ;)
forumowicz

No to dziewczyny, co dla Was oznacza słowo męskość ? Jaki jest Wasz ideał faceta ? Może trafię w jakieś gusta. ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

......Zdecydowanie brak męskości jest u Panów , którzy domagają się jej potwierdzenia ......... :)
forumowicz

Eeee tam..,gadanie..! Nie piszę o sobie..,że jestem atrakcyjny. Robię rozeznanie,czy ze swoimi słabościami i niedoskonałościami trafie w jakieś kobiece gusta. ;)
forumowicz

w moje trafiłeś! a tak na poważnie,to MIX głupoty pisze,facet przystojny ma branie jak nie wiem,a cóż za skromność
forumowicz

Max , facet który ma dużo kasy też ma branie. Niejeden "Quasimodo" z grubym portfelem i wypasioną furą może liczyć na duże zainteresowanie płci pięknej. I kobietki nic sobie z tego nie robią,że pokazywanie się z takim jegomościem publicznie niekoniecznie jest...Inna rzecz to ta, czy są szczęśliwe..??? ;)
BOZENA196711
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2012 22:15

Post autor: BOZENA196711 »

Pieniądze nie są interesujące same w sobie. Interesujący jest męzczyzna który potrafił je zdobyć. Cechą charakterystyczną dla najbardziej odległych nam przodków jest poszukiwanie bogatego partnera i pięknej partnerki. Ta atawistyczna skłonność została nam do dziś. Podświadomie mężczyzna szuka atrakcyjnej, seksownej kobiety, gdyż bez względu na to czy chce mieć z nią dzieci czy nie, kojarzy mu się owa kobieta z gwarancją pięknego potomstwa. Natomiast ona szuka takiego który to potomstwo zdoła wykarmić kuriozalnie rzecz ujmując. Cała niesprawiedliwość polega na tym, że facet który leci na ładną buzię i zgrabną pupę jest jak najbardziej przez wszystkich zrozumiały, natomiast babeczka która leci na kasę jest "be". Trochę pomieszałyśmy wam panowie na przestrzeni ostatnich lat gdyż z powodzeniem umiemy utrzymać same siebie i swoje potomstwo. Nie mniej jednak pieniądze afrodyzjakiem pozostaną, czy nam się to podoba czy nie. Podobnie jak pełny biust i krągłe biodra.
ODPOWIEDZ