Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Żeby nie było żadnych wątpliwości,zaznaczam że jestem wyłącznie hetero,a ten temat,to kontra do "KOBIETA-PIĘKNEM JEST". Tak więc proszę panie o zaspokojenie męskiej próżności..,hahahahah. Piszcie
A co to znaczy "piękny"? Dla mnie piękno tkwi w charakterze ,w głosie, w chodzie, w spojrzeniu,w działaniu.Jasne że atrakcyjność jest ważna ale ileż innych cech dodaje nam uroku albo zabiera go. Nie ,nie musi być piękny.Osobiście nie lubię Kenów jeśli oni się kwalifikują na pięknych,stad moje pytanie a co znaczy piękny?
Eeee tam..,gadanie..! Nie piszę o sobie..,że jestem atrakcyjny. Robię rozeznanie,czy ze swoimi słabościami i niedoskonałościami trafie w jakieś kobiece gusta.
Max , facet który ma dużo kasy też ma branie. Niejeden "Quasimodo" z grubym portfelem i wypasioną furą może liczyć na duże zainteresowanie płci pięknej. I kobietki nic sobie z tego nie robią,że pokazywanie się z takim jegomościem publicznie niekoniecznie jest...Inna rzecz to ta, czy są szczęśliwe..???
Pieniądze nie są interesujące same w sobie. Interesujący jest męzczyzna który potrafił je zdobyć. Cechą charakterystyczną dla najbardziej odległych nam przodków jest poszukiwanie bogatego partnera i pięknej partnerki. Ta atawistyczna skłonność została nam do dziś. Podświadomie mężczyzna szuka atrakcyjnej, seksownej kobiety, gdyż bez względu na to czy chce mieć z nią dzieci czy nie, kojarzy mu się owa kobieta z gwarancją pięknego potomstwa. Natomiast ona szuka takiego który to potomstwo zdoła wykarmić kuriozalnie rzecz ujmując. Cała niesprawiedliwość polega na tym, że facet który leci na ładną buzię i zgrabną pupę jest jak najbardziej przez wszystkich zrozumiały, natomiast babeczka która leci na kasę jest "be". Trochę pomieszałyśmy wam panowie na przestrzeni ostatnich lat gdyż z powodzeniem umiemy utrzymać same siebie i swoje potomstwo. Nie mniej jednak pieniądze afrodyzjakiem pozostaną, czy nam się to podoba czy nie. Podobnie jak pełny biust i krągłe biodra.