Krynica zdrój Nowe Łazienki Mineralne
Re: Krynica zdrój Nowe Łazienki Mineralne
-
roma551
- Kuracjusz

- Na forum od: 21 mar 2014 16:24
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 1
-
olsztyn1969
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 23 wrz 2014 17:38
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Życzę dużo zdrowia
Pełnopłatne czy za częściową tzw.sanatoryjne,turnus rehabilitacyjny czy szpitalne,bo to jest zasadnicza różnica.Chodzi mi o pobyt w Nowych Łazienkach Mineralnych.Warunki według :pełnopłatne, turnus rehabilitacyjny,częściowo płatne, i na samym końcu szpitalne z NFZ.Taka kolejność.olsztyn1969 pisze:Chcę podzielić się wrażeniami z pobytu w Nowych Łazienkach Mineralnych w Krynicy Zdrój.Wrzesień 2014. Jechałam pełna obaw.Po poczytaniu różnych opinii to poprostu strach jechać. Otóż tak.Jedzenie dosyć smaczne, ale nie za wiele, normalny facet będzie głodny. Obsługa miła, bez zarzutu. Czasami można poprosić o dokładkę i jest ok. Budynek piękny (wymaga remontu, ale nic się nie wali, jest ok) i miejsce piękne. Wewnątrz jest ok, jeśli chodzi o pokoje, to jedno skrzydło łącznie z częścią zabiegową odremontowane, druga to katastrofa. Nam udało się być w części po remoncie. Pokój dwuosobowy, mały ok.10-12 m, elegancko urządzony plus super ładna łazienka. Czajniki elektryczne na korytarzach do korzystania, w pokojach telewizor płatny w recepcji 50 zł za pobyt, dla zmotoryzowanych parking na terenie płatny za cały pobyt 170 zł ale nie strzeżony. Warto przyjechać wcześniej, o wtedy jest większy wybór pokoi i zabiegów. Większość zabiegów na miejscu, w pokoju ciepło, przykręciliśmy grzejniki. Dla mnie fajnie.