Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Medi a ja proponuję przywiązać na ten czas imprezki załańcuchować kogoś
Zbyszku te strzałki pomogą Ci się zorientować .....ale ciepło coraz cieplej
Zapraszamy będzie nas więcej....będzie się działo.....
Za cytowanie wyślę WAS do kąta !!
Może byśmy tak znów zmienili leki co????? Ja nie chce nic wywoływać jak Kruszynka wyżej mówiła ale mam pewne obawy
Dobra ...leki.... leki...głowa mnie bolała i wzięłam zamiast ibupromu...... sudafed i guzik mi pomógł
No dobra o lekach było...... i co Medi małż pozwoli jechać?????
Medi, malinóweczkę zostaw na przeziębienia, a dzisiaj zrób masaż pustą flaszką. Kruszynko, ja sam potrafię prasować, internat, akademik i koszary uczą wielu rzeczy. Słoneczko, spójrz na zegarek, weź prysznic, weź dobre wino, zapal kilka świeczek zapachowych i zmieniaj leki.