Wróciłam właśnie z Rabki. Aniu dziękuję jeszcze raz za Twoje podpowiedzi i informacje, były bardzo pomocne.

Jestem zadowolona z pobytu. Bardzo miły personel, począwszy od panów na portierni, dalej pań przy przyjęciu, pielęgniarek na czele z siostrą przełożoną, lekarzy, obsługi na zabiegach. Dziękuję im wszystkim za efektywnie spędzony czas. Pogoda nam troszkę nie dopisała. Z uwagi na stan zdrowia góry podczas tego pobytu niestety musiałam podziwiać z perspektywy krajobrazu, szkoda

a tak planowałam. Potwierdzam jednak jest gdzie spacerować, górek do zdobycia też jest sporo. W Rabce nie można się nudzić. Park piękny, fontanny, tężnie, szczególnie polecam dla dzieci bo dużo placów zabaw, tylko jeszcze bulwar nad rzeką Poniczanka wymaga odnowienia. Zabiegi głównie nastawione na kinezyterapię - gimnastyka dla wszystkich kuracjuszy oddziału 3 godziny dziennie łącznie z basenem. Dobrzy masażyści. Łącznie z fizykoterapią przyniosły efekty. Towarzystwo również dopisało. Na turnusie byli także i maruderzy, gdzie ich nie ma, ale takich unikam. Ten czas tak szybko minął. Będę na pewno miło wspominać pobyt.