Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Podajcie do jakiego sanatorium jedziecie. Prędzej wam ktoś odpowie. Miejscowość jest nieduża i jest kilka ośrodków. Ja byłem w sanatorium Muszyna a obok jest korona gdzie można pójść na balety o ile jesteście tym zainteresowani. Blisko do pięknej Krynicy i na Słowację.
witam ja mam jechac do ośrodka Revita , nie bardzo lubie klimaty gorskie, wole morze tym bardziej z astma i nadcisnieniem ale NFZ niechce słyszec o zmianie ( załamka poza tym w tym osrodku jak czytałam panuje niezły rygoro 22 na pokojach bo ,, pani doktor mieszka w tym osrodku i kontroluje ....:" chyba lepsza bedzie rezygnacja niz mam sie męczyc... pozdrawiam
Jeśli podasz konkretne powody możesz zrezygnować ale wtedy mogą cię wysłać gdzie popadnie i w dodatku z dnia na dzień. W tej sprawie musisz się skontaktować z działem który wystawia skierowania i wtedy masz szanse. Tylko najlepiej być osobiście i pogadaj z dziewczynami. Ja tak robiłem i poskutkowało. Powodzenia.
Muszyna jest przepiękna..., wyjątkowo malownicza okolica - zakole Popradu.... Ja byłam w lecie, w Koronie. Na warunki bytowe nie narzekałam. Gorzej z bazą zabiegową- mizerna w porównaniu z innymi sanatoriami. Może coś w tej kwestii się zmieniło od 2011.