Świeradów Zdrój , Wacław SzU od 06-30.11.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
doris4545
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2014 18:22
Oddział NFZ: Łódzki

Re: Świeradów Zdrój , Wacław SzU od 06-30.11.2014

Post autor: doris4545 »

Witam, mam kilka pytań dotyczących tego ośrodka,ponieważ mój turnus rozpoczyna się od 30 listopada i chciałabym dowiedzieć się o której godz. najlepiej zgłosić swoje przybycie oraz jak wyglada sprawa z przydzialem pokoju i o której godz. mozna sie wprowadzić? Czy istnieje mozliwosc wczesniejszego przyjazdu? Jadę pierwszy raz , będę z ZUS.. czy ponosze jakies koszty .. jaki jest przelicznik zwrotu za przejazd? w jedna strone mam 380 km.. Czy dokumentacja medyczna zostaje na stałe w sanatorium bo nie wiem ile kopi musze zrobic.. i ostatnie pytanko ,czy sa jakies wkazowki co najlepiej ze sobą zabrać???? czy jest wi-fi..??? Z góry dziękuję za odpowiedź.. pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Świeradów Zdrój , Wacław SzU od 06-30.11.2014

Post autor: malgorzatas »

Witaj doris :kwiat: Bylam w tym szpitalu..ale nie z ZUS tylko z NFZ..z tego co wiem..to nie możliwe jest przybycie dzień wcześnie..możesz być wcześnie rano..bo wypisy i przyjecia sa w tym samym dniu ;) Co do dokumentacji tobie nie odpowiem ale kolezanki mnie uzupełnią ;) :serce: wi - fi nie ma..a co do zabrania to wygodne stroje..spodnie..dres..buty sportowe..reczniki sa na miejscu..zabiesz sobie klmarki..wieszak do spodni bo sa tylko pojedyńcze..możesz zabrać sukienke jak masz w planie tańce ;) sztućce i czajnik w pokoju..zabierz sobie ręcznik do naczyń..a na miejscu kup ręczniki papierowe bo sie przydadzą..pozdarwiam Goska :kwiat:
Zapomniałam..czepek..strój kąpielowy..dokumentację medyczną ;)