Muszyna-Revita 17 październik do 7 listopada

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Re: Muszyna-Revita 17 październik do 7 listopada

Post autor: Bozena321 »

Maila czytałam :-) do Muszyny jadę-znalazłam połączenie na e-podróżnik z Tomaszowa do Piotrkowa i dalej PKS do Krynicy Zdrój, a później busem do Muszyny. Koleżanka mi mówiła, że kierowca PKS Łódź-Krynica Zdrój przez Piotrków nocują w Muszyna Złockie, więc może jak się da to dojadę do Muszyny. Podróż zacznę ok. 6 rano, a po 16 będę w Muszynie. Najgorsze jest to, że tyle godzin trzeba siedzieć. Pocieszam się tym, że może aura będzie łaskawa-byleby nie padało i się trochę pozwiedza :-)
gosckk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2014 19:40
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: gosckk »

Slawik pisze:termin wyjazdu 09 listopada a ty z kąt jedziesz
hej ja mam termin na 9 listopada do REVITY ale sie zastanawiam boje sie sniegu o tej porze roku pozdrawiam
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

iwcia1903 pisze:okazuje sie, ze będę nie w koronie tylko w kompleksie uzdrowiskowym Muszyna, ale spotkanie aktualne, tak jak pisałam ci w mailu, odezwe się na miejscu. Jakim transportem jedziesz do Muszyny?
Iwcia
Iwcia te dwa sanatoria oddalone są od siebie niecałe 200m . Dojście tą samą drużką. Będziecie więc blisko siebie a w dodatku będziesz musiała chodzić do korony bo tam są tańce o ile nic się nie zmieniło. Miłego pobytu i wesołego towarzystwa.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Bozena321 pisze:Maila czytałam :-) do Muszyny jadę-znalazłam połączenie na e-podróżnik z Tomaszowa do Piotrkowa i dalej PKS do Krynicy Zdrój, a później busem do Muszyny. Koleżanka mi mówiła, że kierowca PKS Łódź-Krynica Zdrój przez Piotrków nocują w Muszyna Złockie, więc może jak się da to dojadę do Muszyny. Podróż zacznę ok. 6 rano, a po 16 będę w Muszynie. Najgorsze jest to, że tyle godzin trzeba siedzieć. Pocieszam się tym, że może aura będzie łaskawa-byleby nie padało i się trochę pozwiedza :-)
Skoro nocują w Muszynie-Złockie to będzie musiał przejeżdżać obok mostu więc jeśli go poprosisz na pewno nie odmówi. nam też podjechał inny kierowca. Od rynku piechotą jest około 1 km a do samego sanatorium lekko pod górkę ( ze 100m) Kierowcy z reguły podwożą pod samą muszynę.
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jan19557 pisze:
Bozena321 pisze:Maila czytałam :-) do Muszyny jadę-znalazłam połączenie na e-podróżnik z Tomaszowa do Piotrkowa i dalej PKS do Krynicy Zdrój, a później busem do Muszyny. Koleżanka mi mówiła, że kierowca PKS Łódź-Krynica Zdrój przez Piotrków nocują w Muszyna Złockie, więc może jak się da to dojadę do Muszyny. Podróż zacznę ok. 6 rano, a po 16 będę w Muszynie. Najgorsze jest to, że tyle godzin trzeba siedzieć. Pocieszam się tym, że może aura będzie łaskawa-byleby nie padało i się trochę pozwiedza :-)
Skoro nocują w Muszynie-Złockie to będzie musiał przejeżdżać obok mostu więc jeśli go poprosisz na pewno nie odmówi. nam też podjechał inny kierowca. Od rynku piechotą jest około 1 km a do samego sanatorium lekko pod górkę ( ze 100m) Kierowcy z reguły podwożą pod samą muszynę.
Dzięki :-) jestem dobrej myśli.
Slawik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2014 21:32
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Slawik »

iwcia1903 pisze:okazuje sie, ze będę nie w koronie tylko w kompleksie uzdrowiskowym Muszyna, ale spotkanie aktualne, tak jak pisałam ci w mailu, odezwe się na miejscu. Jakim transportem jedziesz do Muszyny?
Iwcia
jadę swoim autem ale mam ter 09 11 do 3011
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I już rozpoczęłam pobyt w Muszynie. Podróż długa :-( i pada deszcz.
gosckk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2014 19:40

Post autor: gosckk »

Witam , to moze spotkamy sie na miejscu , jakies znaki szczegołowe moj wyjazd od 9-30 listopada kto jedzie pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzisiaj jest niedziela i była piękna pogoda. Jest co zwiedzać w Muszynie i w okolicy.
Załączniki
SDC14638 — kopia.JPG
SDC14638 — kopia.JPG (52.06 KiB) Przejrzano 268 razy
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

To jak by z podróży na ruiny zamku XIV wiecznego.
ODPOWIEDZ