SZCZAWNO ZDRÓJ-DOM ZDROJOWY

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: SZCZAWNO ZDRÓJ-DOM ZDROJOWY

Post autor: Zosia »

Witam! Czy mogłabym prosić o więcej szczegółów o tej villi Franciszka ja jak jeżdżę do Szczawna kwateruję się "Przy kortach" położenie super ale łazienka na korytarzu i to trochę krępujące. W tym roku zamierzałam sprawdzic apartamenty poczty z opisów są super ale tam nie byłam . Szczawno lubie ale podzielam Państwa zdanie warunki do ceny są zupełnie nieadekwatne. Pozdrawiam :)
Jan43
Na forum od: 08 lip 2014 10:45
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jan43 »

W dniach 14 czerwca do 4 lipca miałem możliwość korzystać z zabiegów. Byłem mile zaskoczony super zabiegami obsługą sanatorium bardzo dobra a panie podające posiłki były bardzo miłe i bardzo szybkie jedzenia było wystarczająco dobre. Gratulacje dla całej dyrekcji uzdrowiska było super , kuracjusze ze Śląska pokoju 233a.
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2011 20:59
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: B35 »

Witajcie ja mam przydział od 3.10 do Domu Zdrojowego. Jestem dobrej mysli.... :D
olo1508
Na forum od: 29 wrz 2014 13:34
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: olo1508 »

Witam,
Dostałem skierowanie z NFZ do Uzdrowiska-Szczawno Jedlina Nr,1 Dom Zdrojowy
I oczywiście jak większość szukam info
Jeśli ktoś jest obeznany/był tam i zechce poświęcić kilka minut na podzielenie się swoimi przeżyciami będzie mi bardzo miło
A mam kilka pytań :
-czy w każdym pokoju jest TV (płatny)?
-może jest dostępne jakieś wi-fi?
-czy jest basen ?
Ewentualnie jeśli ktoś może polecić dany pokój (nr. pokoju) z łazienką w środku, może przy zakwaterowaniu będzie można poprosić o ten lepszy ;)
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

olo1508 pisze:Witam,
Dostałem skierowanie z NFZ do Uzdrowiska-Szczawno Jedlina Nr,1 Dom Zdrojowy
I oczywiście jak większość szukam info
Jeśli ktoś jest obeznany/był tam i zechce poświęcić kilka minut na podzielenie się swoimi przeżyciami będzie mi bardzo miło
A mam kilka pytań :
-czy w każdym pokoju jest TV (płatny)?
-może jest dostępne jakieś wi-fi?
-czy jest basen ?
Ewentualnie jeśli ktoś może polecić dany pokój (nr. pokoju) z łazienką w środku, może przy zakwaterowaniu będzie można poprosić o ten lepszy ;)
Witaj a kiedy dokładnie masz termin na pobyt?
olo1508

Witaj,
Ja mam termin na 18.11.2014 do 09.12.2014
I jak czytam te wszystkie opinie- to mam małe obawy
(tym bardziej, że ten okres może nie sprzyjać do jakiś dłuższych spacerów :x i większą ilość czasu będzie spędzane w pokoju )
A byłeś już tam ?!
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj :) ja dopiero tam jade od 3.10 do 24.10 też mam obawy .ale i nadzieje ze bedzie ok . pozdrawiam :)
olo1508

Aha to jesteś na walizkach
-życzę miłego i udanego pobytu
Daj znać po powrocie jak udał się wyjazd
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj . jestem w trakcie turnusu, trafił mi sie pokój w czesci jeszcze nieremontowanej. warunki sanitarne masakra!! w łazience grzyb na scianach i fugi miedzy płytkami sa czarne. panie sprzataja tak zwany rynek .jedzenie co dzień zupa ziemniaczana ewentualnie dają inny składnik (jeden) na zabiegi chodze do 3 róznych budynków okolo 100m i działa to w miare sprawnie .okolica piekna to chyba jedyna zaleta. pojedziesz to sprawdzisz i podziel sie opinią :)
luluja
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 kwie 2010 14:30

Post autor: luluja »

Witam, kurowałam się w tym pięknym domu zdrojowym ale w 2010 roku :D . Wspomnienia mam wspaniałe :D . Wyposażenie pokoi komunistyczne, tv płatne, wi-fi ??? nie pamiętam ....ale po cóż kontakt z zewnętrznym światem jeśli rehabilitacja narządu ruchu podczas wieczorków tanecznych jest wystarczająca. Nie zapomnijcie więc zabrać....PANIE-stroje wyjściowe a Panowie-dużo kasy ;) ,łazienka w pokoju. Podczas rejestracji nie można było załatwić jednoosobowego pokoju :cry:, więc musiałam dzielić mieszkanko z dwiema nawiedzonymi paniami :( . Strój kąpielowy mile widziany-poprosić o rehabilitację w basenie. Polecam zakup dodatkowej rehabilitacji -masażu...u rehabilitantów koszt 10zł ( ja dowiedziałam się zbyt późno i żałuję).Pozdrawiam wszystkich :)
ODPOWIEDZ