ustroń

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Danuta50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2014 20:01
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: ustroń

Post autor: Danuta50 »

Ja jestem tego samego zdania - wszystko zależy od nastawienia i charakteru człowieka.
Czasem myślisz, że skoro to twój rówieśnik /rówieśnica/ to powinniście się idealnie dogadywać, niestety często się można rozczarować...
Z kolei osoby młodsze lub starsze od ciebie często mają na ciebie pozytywny wpływ i chętnie z nimi przebywasz :)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Witaj Danuto50

Masz rację.Często bywa,że z osobami starszymi znajdziemy"wspólny język",a rówieśnicy nie podzielają naszych zainteresowań.Mają inne charaktery i zapatrywanie na otaczającą rzeczywistość. Mogą jedynie pozazdrościć starszym poczucia humoru i pozytywnego nastawienia do życia. Wiek nie ma znaczenia.
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
margarretta60
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2014 11:06
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Ustroń -Równica

Post autor: margarretta60 »

Już nikt nie jedzie do Równicy?
A może ktoś wrócił i podzieli się wieściami o tym miejscu?
Czytałam nie zbyt pochlebne opinie
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

"Równica" to moloch, tam ludzi jest ponad 800 sztuk. Są Zusowcy, NFZtowcy i komercyjni więc będzie w czym wybierać i dobierać :lol:
Będzie się działo zobaczysz :lol: :lol:
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

O tak , dobrze Ewa napisałaś moloch...Często spacerowałam obok Równicy , ludzie byli tam w różnym wieku. Ja poszłam tam na galę piosenki biesiadnej, na której uśmiałyśmy się z koleżanka do łez :lol: :lol: :lol: Sporo tam imprez, koncertów, dużo wycieczek, zapewniam Cię marrgaretta 60 nie będziesz się nudzić :D
Awatar użytkownika
basiczek25
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 20:11
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: basiczek25 »

:D
agalew pisze:O tak , dobrze Ewa napisałaś moloch...Często spacerowałam obok Równicy , ludzie byli tam w różnym wieku. Ja poszłam tam na galę piosenki biesiadnej, na której uśmiałyśmy się z koleżanka do łez :lol: :lol: :lol: Sporo tam imprez, koncertów, dużo wycieczek, zapewniam Cię marrgaretta 60 nie będziesz się nudzić :D
:D Witam Was dziewczyny...zgadzam się,że wiek nie odgrywa tak dużej roli,aby się dobrze bawić...Wróciłam z Ustronia 2 m-ce temu,byłam na turnusie od 3.09 - 24.09 i powiem szczerze,że było rewelacyjnie...najważniejsze to trafić dobrze z dziewczynami w pokoju,ja byłam w 3 osobowym,liczyłam na to,że zawsze trafię na tą fajną i tak było....ale towarzystwo do tańca i różańca miałam od stolika posiłkowego,hi,hi,hi...Do tej pory mam bardzo miłe wspomnienia i już bym chciała tam znowu jechać...zaznaczam,że byłam pierwszy raz w sanatorium...Byłam w Elektronie,a na tańce chodziłyśmy do Zapiecka w hotelu Wilga...była bardzo dobra muzyka, DJ byli wspaniali,w ogóle było wszystko buło SUPER...Do Równicy też chodziłyśmy,byłam na 11 piętrze i podziwiłam piękne widoki Ustronia.Byłam 4 razy na wycieczce,powiem,że nie było czasu na nudę...To tyle,pochwaliłam się troszeczkę...Życzę miłego pobytu,cudownych wspomnień...Pozdrawiam radośnie :D :kwiat:
ODPOWIEDZ