Muszyna-Revita 17 październik do 7 listopada
- Bozena321
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Muszyna-Revita 17 październik do 7 listopada
Maila czytałam
do Muszyny jadę-znalazłam połączenie na e-podróżnik z Tomaszowa do Piotrkowa i dalej PKS do Krynicy Zdrój, a później busem do Muszyny. Koleżanka mi mówiła, że kierowca PKS Łódź-Krynica Zdrój przez Piotrków nocują w Muszyna Złockie, więc może jak się da to dojadę do Muszyny. Podróż zacznę ok. 6 rano, a po 16 będę w Muszynie. Najgorsze jest to, że tyle godzin trzeba siedzieć. Pocieszam się tym, że może aura będzie łaskawa-byleby nie padało i się trochę pozwiedza 
hej ja mam termin na 9 listopada do REVITY ale sie zastanawiam boje sie sniegu o tej porze roku pozdrawiamSlawik pisze:termin wyjazdu 09 listopada a ty z kąt jedziesz
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Iwcia te dwa sanatoria oddalone są od siebie niecałe 200m . Dojście tą samą drużką. Będziecie więc blisko siebie a w dodatku będziesz musiała chodzić do korony bo tam są tańce o ile nic się nie zmieniło. Miłego pobytu i wesołego towarzystwa.iwcia1903 pisze:okazuje sie, ze będę nie w koronie tylko w kompleksie uzdrowiskowym Muszyna, ale spotkanie aktualne, tak jak pisałam ci w mailu, odezwe się na miejscu. Jakim transportem jedziesz do Muszyny?
Iwcia