A tak poważnie, na zgłoszenie się masz cały dzień. Ludzie prywatnie zjeżdżają już od rana. Ja jechałem autokarem zorganizowanym przez ZUS więc przybyłem ok. 18ej chyba. Miejsc na pewno wystarczy każdemu, może być najwyżej kwestia lepszego lub gorszego pokoju w twoim sanatorium.
SZCZAWNO ZDRÓJ-DOM ZDROJOWY
Re: SZCZAWNO ZDRÓJ-DOM ZDROJOWY
A tak poważnie, na zgłoszenie się masz cały dzień. Ludzie prywatnie zjeżdżają już od rana. Ja jechałem autokarem zorganizowanym przez ZUS więc przybyłem ok. 18ej chyba. Miejsc na pewno wystarczy każdemu, może być najwyżej kwestia lepszego lub gorszego pokoju w twoim sanatorium.
-
kuracjuszka2010
- Na forum od: 31 paź 2010 17:23
SZCZAWNO ZDRÓJ- DOM ZDROJOWY piętro II
Przed wyjazdem szczegółowo dopytywałam się w Dziale Marketingu o warunki socjalne jakie panują w Domu Zdrojowym. Informacji udzielono bardzo chętnie, wszystkie pozytywne oczywiście.
Po przyjeździe do ośrodka doznałam szoku wchodząc do pokoju, był zarezerwowany od kilku miesięcy. Pokój wyglądał jak w hotelu robotniczym, parkiet zdewastowany, pościel stara sprana i połatana, koc który miał służyć do przykrycia był brudny i wyglądał jak szmata. Pokój był wyziębiony, nie było podstawowych rzeczy : czajnik,lodówka,naczynia, radio niesprawne. W łazience brak kaloryfera - było lodowato.
Jedzenie na stołówce było bardzo skromne, letnia herbata, letnie zupy , wszelkie posiłki na gorąco były rozgotowane i mało-smaczne.
Ogólnie wielki niesmak i zawiedzenie, rozczarowanie - więcej tam nie przyjadę !!!!!!! OSTRZEGAM WSZYSTKICH !!!
-
leszek1958
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
-
leszek1958
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
-
kasiaanowik
- Na forum od: 13 paź 2012 09:23
Infrastruktura leży, zatrzymała się wieki temu. Jakość oferowanych usług jest nieadekwatna do ceny!
Nie wygląda to zachęcająco, zerknijcie np. na Sanatorium Mieszko. Zresztą połowa tych obiektów jest nieczynna.
I ten ciągły remont w Domu Zdrojowym i Zakładzie Przyrodo Leczniczym (brudne wanny + kurz z remontu).
Warunki pozostawiają wiele do życzenia, szukałam noclegu dla męża, żeby mnie odebral i znalazłam Ville Franciszek [link] następnym razem tam będziemy z mężem spali, a zabiegi i jedzenie wykupimy sobie w uzdrowisku.
Miasteczko warte zobaczenia. Brakuje miejsc parkingowych tylko !