Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: malgorzatas »

No to sie szykuje u ciebie impreza...ja zaczynam galart i pieczenie na weekend jutro..dziś trochę już mam luzu ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

Oj Aguniu to szalejecie dzisiaj :lol: :lol: :lol:

http://youtu.be/w8khyimo0BU
;)
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Impreza, party :lol: :lol: Dziewczyny to takie spotkanie koleżanek z pracy - co prawda ja już tam niestety nie pracuję od czasu mojej choroby ale nadal z kilkoma utrzymuję kontakty (szczególnie z dwiema) i jak się dziewczynom ładnie ułoży grafik czyli mają wolne w tym samym dniu to się spotykamy :) Przekazują mi najnowsze wieści z pracy, pogadamy o sprawach osobistych a przy okazji kawa, ciacho, winko i coś do jedzenia :) Jedna z tych koleżanek zwykle organizuje takie spotkania u siebie i zawsze wymyśla jakieś super dania :) a ja robię sałatkę jarzynową bo bardzo dawno jej nie jadłam :) jeszcze może moja córcia zrobi swoją ;) Będzie fajnie - jak zwykle :) A takie wspólne pogaduchy nie zdarzają nam się często, czasem spotykamy się tylko we dwie bo ten nieszczęsny grafik :roll: nie pozwala zbyt często na spotkania we trójkę albo w jeszcze większym gronie.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Fajne są takie spotkania..i trzeba zachować tradycję...jak się nie spotkamy od czasu do czasu to..wszystko co fajne nas ominie..tak trzymaj Agunia :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Gosiu ,w Szczawnicy była rewelacyjna galareta! tylko octu nie było,Margotce też smakowała
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Niewątpliwie takie spotkania są bardzo miłe :) . Też uczestniczyłem w takich spotkaniach, ale w towarzystwie mieszanym i nie z pracy a z byłej szkoły. Spotkania trwały do ubiegłego roku a były organizowane co kilka miesięcy przez tyyyyyle lat :!: Niestety z wiekiem przyszły choroby, co niektórzy odeszli na zawsze i przez rok nie byliśmy w stanie zwołać się w dogodnym dla wszystkich terminie a nie chcieliśmy nikogo pominąć. Szkoda :( , ale może jeszcze to się odrodzi.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max pisze:Gosiu ,w Szczawnicy była rewelacyjna galareta! tylko octu nie było,Margotce też smakowała
Max :kwiat: wiem że był galart...ale do dziś mi się czkawką odbija..taki jakiś niestrawny był... :D
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mnie tym bardziej jest miło, że mimo tego że nie pracuję już tam prawie 5 lat to kontakt nadal jest :) Nie raz dziewczyny wspierały mnie w chorobie, dzwoniły czy odwiedzały i naprawdę cieszy to, że nie zapomniały o ''byłej pracownicy'' :)
Kreciku mam nadzieję, że jednak uda się zorganizować takie spotkanie :) choćby w mniejszym gronie ale na pewno będzie bardzo miło :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mimo ze ja juz nie pracuję 15 lat..to w dalszym ciągu mnie odwiedza moja przełożona..to na kawę..teraz przyszła oglądać zdjęcia ze Szczawnicy..fajnie..ale tak jak pisze krecik..dużo ludzi odeszło..i to mlodych..bo ostatnio byłam na pogrzebie kolezanki z pracy co miala 48 lat..ze mna pracowała :cry: :cry:
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Niestety życie bywa krótkie, robi nam przykre niespodzianki - dlatego czasem warto znaleźć tą chwilkę aby usiąść ze znajomymi i pogadać, powspominać...

Moja kierowniczka też odeszła wcześnie...miała niecałe 40 lat, to ona tak dobierała pracowników aby atmosfera w pracy i poza nią była super - bez względu na wiek czy wykształcenia wszystkie się dogadywałyśmy, nie było kłótni, były wspólne spotkania po pracy. To była cudowna kobieta...
ODPOWIEDZ