Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Na wysłanego maila jeszcze nie ma odpowiedzi, ale dodzwoniłam się do funduszu i dowiedziałam się, że mogę pytać, tylko trudno będzie taki otrzymać bo jest bardzo mało zwrotów szpitalnych.
Sabe i Artur, teraz czeka się ok 10-cy (reumatologia) na przydział.
Pozdrawiam
Witam
Mój wniosek wpłynął do NFZ 19 maja,zaczynałam od num 917,woj Wielkopolskie okres oczekiwania 6 miesięcy reumatologia.
We wrześniu wyskoczyło info że termin to 10 pazdziernik kamień Pomorski.Niestety morze mi nie służy( mój lekarz sugerował góry) nikt na to nie zwrócił uwagi więc zadzwoniłam do NFZ i poprosiłam o zmianę na góry i nie było problemu.Jadę do Świeradowa 10 listopada:)
Pozdrawiam
Gosiu to dobrze, że fundusz zmienił Ci miejscowość i termin, ja 2 lata temu dostałam Busko, nie mogłam w tym terminie jechać, prosiłam inny, niestety potraktowali to jako rezygnację i nowy termin za 18 cy
Teraz prawdopodobnie też będzie Busko. Życzę udanego pobytu na kuracji
Bałam się ogólnie dzwonić bo z nimi to różnie bywa,ale zadzwoniłam i powiedziałam że morze mi nie służy i po co mam tam jechac jak wrócę w gorszym stanie niż jestem, byłam w szoku jeszcze mogłam sobie termin wybrać i pan mi czytał jakie mają miejscowości górskie do dyspozycji,byłam naprawdę mile zaskoczona:)
Dziękuję,mam nadzieję,że będzie fajne towarzystwo bo to podstawa a reszta to już obowiązki i przyjemności:)
Pozdrawiam
Witajcie
hura hura ja dziś dostałam numerek w kolejkę z NFZ na wyjazd do szpitala i teraz tylko czekać i czekać
a potem tylko pakowanie i w drogę
,tylko gdzie .......