Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cześć Gosia - trochę inaczej to wygląda - mają tylko bankomat Euronetu w Biedronce przy ul. Czarny Potok 1 -/z oficjalnej strony Getinu/ - adres podany przez Ciebie na Kraszewskiego jest obok - może kiedyś coś tam mieli.
Witaj seba50 to nie ładnie z ich strony..że wprowadzają ludzi w błąd
myślałam że adres jest aktualny..gdybym miała tam konto to bym się nieźle nabrała pozdrawiam Goska
nie jest powiedziane że nie mają tam czegoś bo to jest po drugiej stronie Kraszewskiego ale raczej wątpię, żeby były niedaleko siebie bankomat i placówka lub dwa bankomaty. Najważniejsze że jest bankomat. A z WBK Alice napisała że na ul. Zdrojowej. Fakt - jest oddział BZWBK na Zdrojowej 35 - o wiele bliżej niż do Biedronki-/z Lwigrodu/ - przynajmniej tak wynika z mapy.
nie jestem pewna, ale WBK jest chyba jeszcze przy słynnych lodziarniach , a może inny Bank, a Biedronki fakt jest dobry spacerek, , jak byłam w ubiegłym roku budowano Intermarche, tam pewnie też jakiś bankomat umiejscowiono .
Cały czas sie coś zmienia, dlatego w Krynicy się nie nudzi
Dzień dobry wszystkim - pewnie dzisiaj będzie cisza na Forum ale w taki dzień nie trzeba wcale się smucić - muszę wprowadzić poprawkę do mojej wczorajszej informacji.Bankomat Euronetu/Getinu/ ma adres Czarny Potok 1,natomiast adres Biedronki to Czarny Potok 5 - wniosek : ten bankomat nie jest w Biedronce - zaznaczam że te informacje mam z netu.
Cześć - sprawdziłem dokładnie - Biedronka ma nr 5 a bankomat nr 1 - informacje ze stron Biedronki i Getinu - a z pieniążkami ??? - cóż mogę napisać.... - już wiem - zawsze mi ich brakuje - widocznie taki mam format.
Witaj seba juz niedługo sam sie przekonasz i sam sprawdzisz..nie mamy co gdybać..
nawet jak to będzie Nowy Sącz..to autobusy tam docierają..a jak masz samochód to juz nie widzę żadnego problemu..powodzenia kolego..Goska