Krynica - "Lwigród"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Krynica - "Lwigród"

Post autor: malgorzatas »

GETIN BANK
ul. Kraszewskiego 151
godziny otwarcia: pon-pt 9:00-17:00
tel 0 18 443-12-47
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: sabe50 »

Cześć Gosia - trochę inaczej to wygląda - mają tylko bankomat Euronetu w Biedronce przy ul. Czarny Potok 1 -/z oficjalnej strony Getinu/ - adres podany przez Ciebie na Kraszewskiego jest obok - może kiedyś coś tam mieli.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj seba50 :kwiat: to nie ładnie z ich strony..że wprowadzają ludzi w błąd :(
myślałam że adres jest aktualny..gdybym miała tam konto to bym się nieźle nabrała ;) pozdrawiam Goska :kwiat:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

nie jest powiedziane że nie mają tam czegoś bo to jest po drugiej stronie Kraszewskiego ale raczej wątpię, żeby były niedaleko siebie bankomat i placówka lub dwa bankomaty. Najważniejsze że jest bankomat. A z WBK Alice napisała że na ul. Zdrojowej. Fakt - jest oddział BZWBK na Zdrojowej 35 - o wiele bliżej niż do Biedronki-/z Lwigrodu/ - przynajmniej tak wynika z mapy.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Do Biedronki będzie 3-4 km. Ale to fajny spacer a poza tym obok biedronki jest trasa na Jaworzynę więc można połączyć przyjemne z pożytecznym.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

nie jestem pewna, ale WBK jest chyba jeszcze przy słynnych lodziarniach , a może inny Bank, a Biedronki fakt jest dobry spacerek, :), jak byłam w ubiegłym roku budowano Intermarche, tam pewnie też jakiś bankomat umiejscowiono .
Cały czas sie coś zmienia, dlatego w Krynicy się nie nudzi :)
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry wszystkim - pewnie dzisiaj będzie cisza na Forum ale w taki dzień nie trzeba wcale się smucić - muszę wprowadzić poprawkę do mojej wczorajszej informacji.Bankomat Euronetu/Getinu/ ma adres Czarny Potok 1,natomiast adres Biedronki to Czarny Potok 5 - wniosek : ten bankomat nie jest w Biedronce - zaznaczam że te informacje mam z netu.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sabe - Biedronka to nawigacja :), a zresztą mniej będziesz miał pieniążków, to mniej wydasz :lol:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć - sprawdziłem dokładnie - Biedronka ma nr 5 a bankomat nr 1 - informacje ze stron Biedronki i Getinu - a z pieniążkami ??? - cóż mogę napisać.... - już wiem - zawsze mi ich brakuje - widocznie taki mam format.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj seba :kwiat: juz niedługo sam sie przekonasz i sam sprawdzisz..nie mamy co gdybać..
nawet jak to będzie Nowy Sącz..to autobusy tam docierają..a jak masz samochód to juz nie widzę żadnego problemu..powodzenia kolego..Goska :kwiat:
Zablokowany