Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ja też , wiesz, a`propos miejscowości, nie miałam pojęcia że jest tego tak dużo, to moje Pustkowo, jakis Osieczek (przepraszam jak dotknęłam kogoś), i różne inne - ,
warto było
Gosiu, chodzilo mi o to że tak trochę lekceważąco nazwałam te miejscowości, ja jestem taką małą lokalną patriotką , nie chciałabym żeby ktoś poczuł sie dotknięty.
Ale uwierz, jestem pod wrazeniem mnogości miejsc sanatoryjnych
Basiu na temat ZUS to wiem bardzo malo bo mnie to nie interesuje
jak sa pytania od forumowiczów to kieruję do kompetentnej osoby...
Ja wiem o NFZ..ale tez nie wiem wszystkiego..wszystko się zmienia..