Krynica - "Lwigród"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Krynica - "Lwigród"

Post autor: sabe50 »

cześć mercedes -no właśnie,ja nie jadę do sanatorium uzdrowiskowego tylko tylko do oddziału uzdrowiskowego szpitalnego w Lwigrodzie - jest jakaś różnica ? - oby na plus - z tym imprezkowaniem to ja nie jestem aż taki "zabawowy"ale knajpki i sklepiki sprawdzę, tak samo jak banki i bankomaty.- z tym netem to hmm, obiecałem sobie że trochę podciągnę moją wiedzę - podsumowują imprezki i net 50/50%.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Mercedes :kwiat: jak Ci w Wojskowym? Jesteś zadowolona? Ja tam byłam rok temu i przywiozłam same dobre wspomnienia:kwiat:
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam -Sabe50 jesli to szpital uzdrowiskowy to kolo 70 zl zostaje w kieszeni , Basiat jestem zadowolona ze wszystkiego oprocz widoku z pokoju i braku balkonu widok mamy na zaplecze wiec nie ciekawy ale poza tym wyzywienie ,zabiegi wszystko na plus acha i poza tym ze cos mnie meczy kaszelek jakoby od oparow slonych wod ale poza tym rewelacja wszedzie w miare blisko i do miasta i na parkiety gdzie ja w przeciwienstwie do Sabe50 przedkladam to nad zabiegi - pozdrawiam
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam Cię mercedes - jak tam w Krynicy - wysoko ? Nic takiego nie pisałem,chyba w ogóle nic nie pisałem o zabiegach. Chyba coś mnie podpuszczasz. Właśnie odbyłem wirtualny spacerek z google po Krynicy. Byłem już pod Biedronką i pod WBK/zdjęcia jeszcze z lipca 2013 bo wtedy był tam Kredyt Bank/ale w oknach już reklamy WBK. Przy wejściu do Biedronki przyczepione logo Euronetu. Teraz "idę" poszukać fajnego sklepiku bo na sobotę będzie potrzebny i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj seba :kwiat: przy Wojskowym jest fajny sklepik z przpysznym sernikiem..polecam..palce lizać..są zamówienia bo ciężko dostać ;)
no i na sobotę tez możesz cos tam kupić...obok tez jest ZABKA..pozdrawiam GOSKA :kwiat:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

cześć Gosiu, dzięki - zaraz tam "pójdę" tylko wolno chodzę bo coś mi się laptop blokuje.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ale ja mówię poważnie...spacer wirtualny nie odda Tobie tego smaku i zapachu...ciasta...musisz to powąchać i dotknąć :lol: :lol:
pozdrawiam serdecznie :D kiedy ty jedziesz do Krynicy :?: :?:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wyjeżdżam w sobotę rano - będę 14-15 ,tak około - ciasto też lubię,nawet sam robię np drożdżowe
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No to juz ostatnie przygotowania...walizka juz stoi i czeka...lista zrobiona :D
nie zapomni otwieracza..do..... ;)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Naprzeciwko sanatorium masz zupełnie niezłe sklepy spożywcze ( z tym działem ;) też). Jest też nieduży supermarket.Osławiony sernik przy głównej ulicy idąc pod górkę do Tylicza.Wszystko znajdziesz bez problemu.
Zablokowany