Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Przed pijalnią wód stoi fontanna - ustrońska tężnia. Z kilkunastu dysz tryska solanka o cennych właściwościach. Przechadzając się wkoło niej wdychamy powietrze nasycone cennymi minerałami.
Aguś Pięknie Ci dziękuję za odszukanie specjalnie dla mnie informacji o dacie oficjalnego otwarcia pijalni
Fontanna rzeczywiście wygląda bajecznie wieczorem, te kolory - ach
Zauważyłam, że zlikwidowano daszek przy samej fontannie na tym wąskim przejściu by kuracjusze zbyt mocno nie zostali pomoczeni Mam zdjęcie ale z osobami niestety i nie mogę go wkleić
Pozdrawiam, buziole
Witam
Oglądając przepiękne zdjęcia przypomniałam sobie moje pobyty w sanatorium Równica w 2012 roku w lipcu i 2014 roku też w lipcu. Oba pobyty wspominam bardzo miło, choć były bardzo różne od siebie. Ten w 2012 był pobytem wspaniałym pod każdym względem, a szczególnie towarzyskim, natomiast te z tego roku był pobytem bardzo smutnym ze względu na sytuację jaka mnie spotkała. Mam taką nadzieję, że jeszcze będzie mi dane pojechać do tak pięknej miejscowości.
Pozdrawiam wszystkich.