Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
cześć mercedes -no właśnie,ja nie jadę do sanatorium uzdrowiskowego tylko tylko do oddziału uzdrowiskowego szpitalnego w Lwigrodzie - jest jakaś różnica ? - oby na plus - z tym imprezkowaniem to ja nie jestem aż taki "zabawowy"ale knajpki i sklepiki sprawdzę, tak samo jak banki i bankomaty.- z tym netem to hmm, obiecałem sobie że trochę podciągnę moją wiedzę - podsumowują imprezki i net 50/50%.
witam -Sabe50 jesli to szpital uzdrowiskowy to kolo 70 zl zostaje w kieszeni , Basiat jestem zadowolona ze wszystkiego oprocz widoku z pokoju i braku balkonu widok mamy na zaplecze wiec nie ciekawy ale poza tym wyzywienie ,zabiegi wszystko na plus acha i poza tym ze cos mnie meczy kaszelek jakoby od oparow slonych wod ale poza tym rewelacja wszedzie w miare blisko i do miasta i na parkiety gdzie ja w przeciwienstwie do Sabe50 przedkladam to nad zabiegi - pozdrawiam
Witam Cię mercedes - jak tam w Krynicy - wysoko ? Nic takiego nie pisałem,chyba w ogóle nic nie pisałem o zabiegach. Chyba coś mnie podpuszczasz. Właśnie odbyłem wirtualny spacerek z google po Krynicy. Byłem już pod Biedronką i pod WBK/zdjęcia jeszcze z lipca 2013 bo wtedy był tam Kredyt Bank/ale w oknach już reklamy WBK. Przy wejściu do Biedronki przyczepione logo Euronetu. Teraz "idę" poszukać fajnego sklepiku bo na sobotę będzie potrzebny i pozdrawiam.
Witaj seba przy Wojskowym jest fajny sklepik z przpysznym sernikiem..polecam..palce lizać..są zamówienia bo ciężko dostać
no i na sobotę tez możesz cos tam kupić...obok tez jest ZABKA..pozdrawiam GOSKA
Ale ja mówię poważnie...spacer wirtualny nie odda Tobie tego smaku i zapachu...ciasta...musisz to powąchać i dotknąć
pozdrawiam serdecznie kiedy ty jedziesz do Krynicy
Naprzeciwko sanatorium masz zupełnie niezłe sklepy spożywcze ( z tym działem też). Jest też nieduży supermarket.Osławiony sernik przy głównej ulicy idąc pod górkę do Tylicza.Wszystko znajdziesz bez problemu.