Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dawno, dawno temu - jak byłem piękny i młody ( około trzydziestki ) kilkakroć mieszkałem w dwójce a nawet w trójce ( podczas pobytu na tzw. wczasach profilaktycznych a potem już klasycznym sanatorium ) i dzieliłem atmosferę pokojową z acikami starszymi ode mnie o ca 20 lat ( a może i więcej )...
muszę przyznać, że mikstura obopólnie wychodziła na dobre...
lubiłem bardzo ( nocne Polaków ) rozmowy po wizycie lekarskiej - wtedy do naszego pokoju ściągały też osoby płci nadobnej - rzecz jasna - tylko na pogaduchę...
a jedynek było wtedy jak na lekarstwo...
teraz nie wiem jak bym się czuł w towarzystwie dużo młodszego, pięknego jeszcze ...
i odpowiednio - tenże - ze mną...
...
póki co nie mam problemu - od tego roku dołączyła do mnie ślubna i jest ...
po krzyku ...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
kruszynka pisze:I ja juz sobie tez nie wyobrażam pokoju 2-osobowego ,a odludkiem nie jestem
Ja ..również gdym był w tym samym ośrodku co Ty Kruszynko opuściłbym mój pokoik 3, 4 , 5 osobowy i Wprowadziłbym się do ..Ciebie -wszak znamy się z Portalu NS
-Nie palę
-Nie pije
- Codziennie się prysznicuję
-raz na 2 tygodnie do fryzjera chodzę
-Koszulki co potwierdzą inni zmieniam Nawet 3 na dobę
-Bieliznę również
A odludkiem nie jestem myślę ,że co do ..łazienki dalibyśmy ..Radę
..to jest POMYSŁ
skoro Wszyscy chcą
JEDYNKI
Skoro Wiele osób mnie zna a i Nawet mogę podejrzewać( ależ skromność przemawia przez zemnie Jakiż to Narcyz ) , że i akceptuje po ilości Podziękowań
Może wzorem innych( miejscowych lwów parkietów ) kilka pobytów na tzw Waleta ???
W razie draki mam Kampera tylko nie zimą !!zawsze mogę gdy się znudzę gdzie mieszkać w nim
Tylko problem jest z tym Kamperem bo nie ma własnego ogrzewania tzn ma tylko nie jest ekonomiczne de wasto
O moich przygodach w bagażniku krążą legendy
Nawet już buska drogówka próbowała zlokalizować w/w samochód , a drogowcy dla kolejnych wybudowali obwodnicę buska
Tak bagażnik Miecia jest wygodny , był tam koc , poduszka i napoje rozweselające
Ja natomiast mówię o samochodzie campingowym , którego posiadaczem jestem od kilku lat a który można było by użyć podczas wypadu z Mieciem na ryby zresztą taki był zamysł zakupu kilka lat temu ..do dziś ma ..szwedzkie blachy
Ja byłam teraz niedawno w Aleksandrowie Kujawskim jedynek bardzo dużo ,ci co chcieli to myśle ,że mieli .
Mnie też proponowano ale ja typ ze lubie życie stadne i zeby było gębe do kogo otworzyc wolałam dwójkę.
pomyslcie tylko w jedynce jeden tapczan i jedno krzesełko ,
jak przyszło kawe wypić to w 5 osób było ciasno ,
a w naszej dwójce przestrono duzo miejsca i zawsze wesoło.
Naprawde jak nie ma konkretnych wskazań ,to może nie warto tak o tę jedynke walczyć .
Czasami trafimy na kogoś mniej sympatycznego ,ale od nas ten wspolny pobyt tez zależy ,
i może takie nastawienie tylko ja, tylko mnie ma być dobrze, troche zamyka nam droge do drugiego człowieka .
Wróciłam teraz z sanatorium z zusu ,wcale mnie mniej ten mój kręgosłup nie boli,
ale psychicznie ten pobyt dał mi wiele więcej ,poznałam wspaniałych ludzi ,ubawiłam sie ,
bo czasami to ludzie mają większy wpływ na nasze samopoczucie i rechabilitacje ,niż te zabiegi
Co by nie mówił o pobycie w pokoju jednoosobowym to ma to swoje plusy i minusy, Ja osobiście wolę pokój jednoosobowy choć nie jestem odludkiem, jestem osobą towarzyską, lubię ludzi, ale potrzebuję mieć trochę spokoju. Byłam kilkakrotnie w sanatorium i mieszkałam i w dwójkach i jedynkach.Jak ktoś chce znaleźć sobie miłe towarzystwo to zawsze znajdzie nie koniecznie w pokoju.
Pozdrawiam