Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Leczenie stawów barkowych,biodrowych czy kolanowych za pomocą podania komórek macierzystych.Takie zabiegi są już refundowane przez NFZ w kilku klinikach w Polsce.
to co w necie już wyczytałam to co dotarło pocztą pantoflową właśnie sprawdzam niestety nic nie mogę znaleźć o leczeniu przez nfz Ninak może jakieś konkrety
Mój szwagier ma aktualnie leczone kolano i ścięgno za pomocą komórek macierzystych w prywatnej klinice w Warszawie niestety nie jest to refundowane z NFZ przynajmniej w jego przypadku. Może ta klinika nie ma podpisanego kontraktu na tego typu leczenie .
O tej metodzie leczenia mówił mi lekarz rehabilitacji w ubiegłym roku.Że są refundowane i przeprowadzane na G. Śląsku.Niestety, lekarza już nie spotkałam.Kruszynko,może Twój lekarz specjalista zna temat.Informacji szukałam w necie,jest tego trochę ,tylko nie znalazłam gdzie są te szpitale z refundacją.Może znajdzie się ktoś na forum kto wie ,albo miał taki zabieg i z jakim skutkiem.Warto zawalczyć o taki zabieg bo potem zostają nam implanty i :części zamienne;