Posejdon w Świnoujściu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Posejdon w Świnoujściu

Post autor: zbych »

Wprawdzie to nie sanatorium, a Dom Wczasowy, ale może ktoś ma informacje na temat warunków pobytowych. Był bym wdzięczny.

Może również coś na temat DW Karkonosze również w Świnoujściu. Nie mogę się zdecydować z braku informacji.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Posejdon w Świnoujściu

Post autor: Selene »

Witaj Zbyszku,

Nie polecam ani jednego ani drugiego. Z zewnątrz i na stronie internetowej wyglądają zachęcająco ale wewnątrz wręcz przeciwnie.
Jeżeli chcesz wybrać się prywatnie to polecam: TEMIDA, KORAL i TRYTON. Wszystkie mają strony internetowe.
Pokoje przestronne, dobrze wyposażone i czyste. Obsługa miła, sympatyczna i życzliwa.
Ja najlepiej czułam się w TEMIDZIE ponieważ lubię małe i przytulne ośrodki.
A morze jest piękne o każdej porze roku.

Serdecznie pozdrawiam
Selene :P
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

Selene. Bardzo dziękuję za informację. Jak to dobrze, że nie zrobiłem rezerwacji w ciemno. Wprawdzie taką wstępną rezerwację zrobiłem, ale skoro nie wysłałem jeszcze zaliczki to nie ma problemu. Trytona i Koral to znam. W Trytonie mieszkałem, a w Koralu korzystałem ze stołówki. Jeden problem. W Trytonie nie jedynek, a planuję wyjazd jako singiel i nie mam ochoty mieszkac z kimś obcym. Zawsze przy wyjazdach sanatoryjnych staram się o jedynę, raz tytułem próby zamieszkałem w trójce i wystarczy. Nie to, ze byli źli współlokatorzy, ale brak prywatności jest męczący na dłuższą metę. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. :D
grażynka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2011 14:51

Post autor: grażynka »

witam Selene- bardzo ładnie brzmi .
Proszę o informację o Admirale II dostałam skierowanie
od 16 lutego trochę się boję Przeglądałam na stronach ale
niewiele piszą .pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Grażynko,

Ja osobiście nigdy nie była w Admirale II ale zajrzyj proszę: forum.gazeta.pI/forum/w,24082715416,Osrodek_Admiral_II_Byl_ktos_.html?v=2
Wiem, że ośrodek jest po remoncie. Pokoje tylko 2,3 i 4 osobowe.
Nie mniej jednak opinie na w/w stronie nie są zachęcające. :(
Grażynko głowa do góry - jak będziesz miała dobre towarzystwo to będziesz zadowolona. Czego serdecznie życzę.

Pozdrawiam i cudnego pobytu
Selene :P

Ps
Po powrocie podziel się z nami opinia na temat pobytu i ośrodka. :P
ODPOWIEDZ