Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak chcecie mieć jedynkę to do hotelu a nie do sanatorium! Na dodatek do sanatorium ciągle jeżdżą te same osoby i stąd oczekiwanie w kolejce 2 lata i dłużej. Jeszcze jedynka im się marzy...... i co jeszcze???
Ups czemuż to taki nastrój? jedynki są w sanatoriach tzn ,że dla kuracjuszy one są .W czym problem nie bardzo rozumiem.Do sanatorium Ty też możesz jeżdzić Mario .Ktoś Ci zabrania? Może nie masz po co bo nie wymagasz rehabilitacji jeśli to się zgadza nie zajmuj mejsca potrzebujacym
Pozdrawiam
ale tu napięta atmosfera i o co się pieklić ja też często jeżdżę do sanatorium.......co dwa lata a powinnam co rok,bo tak mówi lekarz a i jedynka czasem jest wskazana się należy i basta a i jeszcze płace i wymagam Maria777 wrzuć na luz złość piękności szkodzi
Maria777
Może chcesz moje wyjazdy razem z moimi chorobami ???
W tym roku już byłam 3 razy na rehabilitacji,bardzo mi zazdrościsz? Ale również miałam 3 operacje i 2 miesiące nogę w gipsie.Zamienię to wszystko na wczasy na Rodos
Droga Mario jeśli komuś NFZ akceptuje i jedzie to gdzie tu problem . Wszak i Ty możesz jeździć jak inni.żyjemy w takich czasach ,że normalne cywilizowane warunki powinny być normą w każdym sanatorium . Płacimy składki ,niekiedy b. wysokie na św. zdrowotne pozdrawiam i miłych pobytów życzę Tobie i innym kuracjuszom.
Mario, do sanatorium wyjeżdżają osoby potrzebujące rehabilitacji. Są to skierowania na konkretne schorzenie i z całą pewnością nie są bezpodstawne. Całymi latami pracujemy nie szczędząc sił i przychodzi czas że zdrowie szwankuje . W tej sytuacji sanatorium to nie fanaberia ale konieczność. Nie jedziemy tam za darmo bo przez dziesiątki lat na to leczenie płacimy. A że ktoś chce mieszkać w jedynce.... no cóż to jego wybór i powinien mieć taką możliwość.