Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry zawsze o tej porze codziennie wpadam na następną kawusię
dziękuje Princi za miksturę wczoraj mnie wyrzuciło nie miałam sposobności
podziękować jeszcze raz gratulacja Słoneczka Princi to dzisiaj imprezka słoneczkowa
Witam Małgosiu dzięki za kwusię słodkości za miłe spędzone chwile jak pisałaś wczoraj
spędzony czas na NS zapominasz o bólu ja mam jeszcze większy .
Małgosia jeśli chodzi o ból to skonsultować profesjonalnym fizjoterapełtą mowa
o rehabilitacji manualnej dr Rakowskiego ja korzystam z takiej rehabilitacji pomaga .
W Poznaniu jest też osteopata S. Marszałek rehabilitacja manualna ja konsultowałam
swój problem .Nie mogę ściągać linków .
Grazynko ja myślę że mój przypadek nie jest równy Twojemu ja mam albo nerwoból ( tak jest jak sie czymś bardzo zdenerwuję) to mój organizm tak działa
albo to rwa kulszowa...dzisiaj zrobiłam sobie 2 godzinny spacer i sie rozchodziłam co nie zmienia faktu że boli jeszcze..jak nie minie to wizyta u lekarza będzie konieczna pomagaja mi zimne obkłady..broń boże ciepła kąpiel...więc nie wiem co to jest