Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiu też do kawusi dołącze i ciacho smaczne poczęstuje się ,Małgoś kocury a nic nigdy mnie nie bedą przeszkadzały
wiem że to zabawa miło sympatycznie mija czas teraz odpocznę poczytam posty
Grazynko a ja myślałam że kocury tobie przeszkadzają...bo wiem że nie kazdy lubi koty...ale jak tak to miło mi że je lubisz..postaram sie ograniczyć ich wklejanie
Teraz wstałam i odpisałam do tej pory leżalam ..tyle mam do zrobienia a ja ni hu...hu
po Krynicy duzo ludzi chodzi..dobrze że ja znam tez trochę..to działa na moją korzyść..
trochę gorzej jak bym pisała o Świeradowie