Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
później to będziemy kibicować naszym...dzisiaj piątek...ludzie pójdą na balety...a noge poćwicz...minie..przyzwyczai sie organizm do zabiegów..teraz sie aklimatyzujesz i taka reakcja moze być...
pewnie o to chodzi - powoli się przyzwyczaję a dzisiaj mam jeszcze basen - mecz to chyba na prywatnej TV, a miesiąc temu zapowiadali że na 1 albo 2 - biedna ta nasza Tv
Sabe50 nie przejmuj się ja nie oglądam telewizji ale w różnych jest temat o sporcie i tam można uczestniczyć w meczu dziewczyny wszystko dokładnie i na bieżąco komentują atmosfera jak na stadionie nawet mnie laikowi się udziela