Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
NNikka pisze:No to dzisiaj dostałam współlokatorkę
wróciłam ze spaceru o 12.00 a tu stoją bagaże, do 15.00 nikt się nie zjawił więc wyszłam na spacer, o 16.00 wróciłam i były ślady bytności tajemniczej lokatorki.
Do tej pory się nie zjawiła.. podobno przeniesiona z innego pokoju i ma 36 lat. Właśnie zamknęłam drzwi i zostawiłam klucz w zamku i powiadomiłam recepcję.. Masakra jakaś?
No to masz przygody w tym Continentalu moze poszła balować do innego pokoju...albo jej sie nigdzie nie podoba...musi mieć ***** gwiazdek
ja tez tak miałam jak byłam w Wojskowym...z tym ze na noc wróciła pani do pokoju...mialam studio i nie wchodziliśmy sobie w drogę...na marginiesie okazała sie bardzo miłą panią
Dzień dobry jestem na drugiej kawuni jest mi smutno mąż wyjeżdzał do pracy pakowanie ,jedzonko inne sprawy dopiero wróci przed gwiazdką
na święta dużo czasu bedę spędzac z wami będzie mi rażniej bo samemu nawet kawy nie chce się pić pozdrawiam wszystkich
tutaj zaglądających
Bardzo nam milo że będziesz do nas zaglądała...co nie oznacza że przykro nam że masz tak długą rozłąkę z mężem...będzie dobrze...z nami czas szybko tobie minie
Przyjdzie i czas na mojego...że wyjedzie...
cisza w domu...moge siedzieć przy lapku....godzinami...( 5 godzin dziennie)..a tak moge wejśc i wyjść...ale mam tablecik
co mam zrobić jak on chce żebym była w pobliżu