Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lokatorka wróciła o 7.30 rano.. ale okazało się, że to bardzo fajna dziewczyna którą do Krynicy odwiózł mąż i mieli wynajęty wspólny pokój na kilka dni i dlatego dopiero wczoraj postawiła część bagaży teraz już siedzimy razem
losmiel pisze:
no właśnie NNikka gdzie się podziewasz
jak jesteś w remoncie to chociaż podziel sie lokatorką,ponoć młoda
jutro was dopadnę no chyba,że sie w pokoju zamkniecie,a to juz wasza wola,a moja niedola
Kolega napalony jak szczerbaty na suchary.. i chyba zęby na nas połamiesz
malgorzatas pisze:No własnie NNikka co tam slychać u sąsiadki i napisz cos o Krynicy
A moze juz byliście razem u Babci Maliny na górze Parkowej
Nie byłam.. bo nóżki miałam skręcone i jeszcze mnie bolą ale dzielnie próbuje
NNikka:-) zycze dobrej zabawy:-) widzisz koleżanka jest calkim fajna:-) i tak trzymaj:-) zaglądaj do nas:-) i zdaj relacje z pobytu:-) Jaworzyna czeka:-) przsmaki krynickie czekają na degustacje:-) pozdrawiam:-) i opiekujcie sie kolegą:-)