Iwonicz Zdrój "Piast"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gosica33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 19:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Iwonicz Zdrój "Piast"

Post autor: Gosica33 »

Suzen może i tak, ale nawet po rewitalizacji Iwonicz nie będzie miał pięknego deptaka wzdłuż urokliwej rzeczki nad którą można przysiąść w cieplutkie dni :-).
Aga-a
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2014 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Aga-a »

Grono sympatyków Iwo rośnie :D Pomimo że trafiłam na okres prac remontowych w starej części Iwonicza, to i tak zostałam zauroczona.
Myślę że Iwonicz po rewitalizacji zyska na "klimacie" i uroku, ale dla mnie duże znaczenia ma bliskość wielu szlaków turystycznych. Dzięki temu nie byłam skazana na jeden deptak zdrojowy. W Rymanowie już podobno nie ma tak wielu opcji.
Ponieważ miałam szczęście i zabiegi były skomasowane to i czasu na wędrówki było dużo :)
No cóż, pojechałam do sanatorium pierwszy raz i od razu wróciłam zakochana.... w Iwoniczu oczywiście :serce:
Awatar użytkownika
roza
Na forum od: 18 gru 2014 11:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: roza »

Wybieram się do Piasta 23.01.2015 , mam nadzieje,że bede zadowolona z pobytu, moze ktos się wybiera w tym czasie?
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: ela-ela »

Witam serdecznie.Proszę o radę, chcę jechać do Iwonicz Zdroju do sanatorium prywatnie jakie sanatorium wybrać.Głównie chodzi o zabiegi.Dziękuję za wszystkie rady. :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

ela-ela nie poradzę Tobie jeśli chodzi o wybór dobrej bazy zabiegowej w Iwoniczu ,ale wybór miejscowości bardzo dobry ! :) Kilka lat temu byłam w Piaście.
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję za wiadomość, ale może słówko o Piaście czy warto prywatnie. :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Byłam w Iwoniczu 5 lat temu Piast był przed remontem,a wiec było jak było. Położenie Piasta w centrum Iwonicza to duży plus. Na pewno wypowiedzą się osoby które niedawno gościły na "świeżo" :)
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

ela-ela pisze:Witam serdecznie.Proszę o radę, chcę jechać do Iwonicz Zdroju do sanatorium prywatnie jakie sanatorium wybrać.Głównie chodzi o zabiegi.Dziękuję za wszystkie rady. :kwiat:
Witam. Prywatnie polecam "Górnik"
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

ela-ela pisze:(...) ale może słówko o Piaście czy warto prywatnie. :kwiat:
ela-ela" "Piast" na pobyt ze skierowaniem to tak, na wyjazd prywatny chyba nie warto.
Mam na myśli oferowane warunki (pobyt i parking) i cenę jaką trzeba za nie zapłacić.
ela-ela pisze:Proszę o radę, chcę jechać do Iwonicz Zdroju do sanatorium prywatnie jakie sanatorium wybrać.Głównie chodzi o zabiegi.
Na prywatny pobyt w Iwoniczu Zdroju, tak jak polecała Ci "Grudzień" to zdecydowanie "Górnik".
Oferują najlepsze warunki w stosunku do ceny jaką trzeba zapłacić za pobyt.
Komfortowe warunki zamieszkania, do wyboru dwa standardy zakwaterowania.
Baza zabiegowa (bez wychodzenia na zewnątrz) na wysokim poziomie.
W cenie pobytu (której nie chcę tu podawać) trzy zabiegi dziennie (z półki tych droższych).
W obiekcie nie ma basenu (dostępne w budynkach "Sanvit' i KRUS, w godz. popołudniowych), ale jest 6 osobowe jacuzzi i kriokomora.
Dobra kuchnia, posiłki przygotowywane na miejscu. Wybór diet.
Obok budynku parking w dobrej cenie (dwie wersje opłat - z blokadą lub bez).
Na miejscu przytulna kawiarenka z muzyką na żywo. (?) Można wieczorami spokojnie potańczyć.
Budynek położony na niewielkim wzniesieniu, oddalony od centrum około 10 minut spacerkiem.
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardzo dziękuję za informację.Myślę,że wybiorę Górnik.
ODPOWIEDZ