Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Margot to jak z moim łóżkiem.....dokładnie dwa razy tyle wydałam na dodatki i trzy kursy do Ikei robiłam.W pokoju ostał się ino komputer....zresztą samo zobaczysz
Najgorsze dwa dni przede mną . I.....jeszcze tym razem piątek taki dłuuuuuuugi, niestety w pacy
Dobrze, że mnie Małgosiu uprzedzasz. Ubranko jakieś odpowiednie zaraz przygotuję na jutro...
Komu zimno i sie trzesie to zapraszam - kto tylko zyw do mnie
-powyzej 11° - mozna wytrzymac spieszcie sie bo idzie tez ochlodzenie
- pomiescimy sie i dopiero bedzie gorac zapraszam - TAXI ? LOT lub Bus