Motto na dzień dobry.
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Motto na dzień dobry.
Złe nastawienie jest jak przebita opona , jeśli jej nie zmienisz nie ruszysz z miejsca .
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Phil Bosman
Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.
Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Basiu takie motto umieściłem 28 .10 w dziale Sentencje Aforyzmy. Ale super ,ze i Tobie się ono podobabasiat pisze:![]()
Musimy żeglować. Czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować. Nie dryfować ani stawać na kotwicy.
![]()
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Nawet bardzo Sztani
mi sie podoba. Niestety nie jesteśmy w stanie zapanować nad wszystkim, co inni piszą i często się powtarzamy. Ja tez odnajdywałam swoje sentencje i motta po kilka razy.......To rzeczywiście świadczy o tym, że mamy podobny tok myślenia...pozdrawiam 
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Aha, i nigdy nie pisałam, że to moje słowa. W internecie powielane wiele razy, czasem gubią swoich autorow
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy