Czego pragną kobiety a czego mężczyżni
-
forumowicz
Re: Czego pragną kobiety a czego mężczyżni
Jeśli Kruszynko miałaś na myśli zawieranie znajomości w celach matrymonialnych to tylko rozsądna ocena drugiej osoby.
Jeśli po to by się zabawić to musi zaistnieć jeszcze tzw chemia
Oczekiwania w przypadku intymnych spotkań ? : szczerość, brak zobowiązań - nic co by miało kogoś skrzywdzić !
-
forumowicz
Ja natomiast ,oczekuję od męzczyzny ,oparcia ,przewodnictwa ,długich spacerów ,"zapomnienia" się w ...rozmowie
w czasie kuracji ? Nie mam jakiś oczekiwań. Może od personelu profesjonalizmu w wykonywanej pracy.
A od Pań by były po prostu naturalne i nie "grały" kogoś innego. Bądźcie sobą.
Nie gniewajcie się, ale czasem mówimy: super dziewczyna, niezła laska...Ale jak się odezwała....prysły zmysły.
Na szczęście najczęściej zmysły reagują pozytywnie
Najpierw wymagamy od....siebie.I jest OK. Bo wtedy łatwiej trafić w czyjeś oczekiwania -tytułowe pragnienia.
-
forumowicz
oznaczało korzystanie najczęściej z usług PKP, w przedziale, czy przy większym tłoku - na korytarzu,
poznawaliśmy ciekawych ludzi. Przy interesujących rozmowach mniej odczuwaliśmy trudy wielogodzinnego
podróżowania. Po niektórych zapoznaniach w takich okolicznościach serduszko jakoś dziwnie pikało.
I chciało się śpiewać piosenkę Trubadurów: "Znamy się tylko z widzenia"
-
forumowicz
Pozdrawiam.
-
forumowicz
Gdy rozpoczyna się taki dzień jak dziś to tylko żałuję, że nie jestem pracownikiem biurowym - miałbym wolne
Pozdrawiam.