USTROŃ RÓWNICA pobyt zimowy

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
XYZ
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2012 19:43

Re: USTROŃ RÓWNICA pobyt zimowy

Post autor: XYZ »

Witam!
A teraz jedno zdanie do violet58 8-) i kruszynka1958 8-)
Szkoda, że nie będziecie ze mną w tym sanatorium, tak czuję, że byłaby to przyjaźń na zawsze !! :lol:
Opinie przeczytane - bardzo dziękuję - teraz idę cerować skarpetki :lol: na gimnastykę, może zaglądnę wieczorową porą, pozdrawiam
Awatar użytkownika
XYZ
Kuracjusz
Kuracjusz

Dobry wieczór!
dziękuję kruszynce1958 za wiadomość, ja niestety nie mogę wysłać wiadomości, nie wiem dlaczego? Chyba Administratorowi nie podobają się moje wpisy(pozdrawiam Administratora) - może rzeczywiście z tymi skarpetkami to nie fajnie wyszło - ale to był tylko żart. :oops:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

XYZ witaj adminowi skarpetki nie przeszkadzają :lol: adminowi tez mozna wycerować jak by chciał ups :o kiedys przed wiekami tylko cerowano i świat miał się całkiem dobrze.A admina zapytaj w sprawach technicznych o wysyłanie wiadomości admin to równy gość :lol: :)
Pozdrawiam
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 22:12

Post autor: Bea71 »

Witam Szanownych Zgromadzonych ;)
Wybieram się do Równicy w listopadzie. Z wielkim zaciekawieniem czytam wszystko co dotyczy tego sanatorium. Mam już jakiś obraz. Zastanawiam się tylko jak są tam traktowani kuracjusze "prywatni" . Mam na myśli zabiegi i cały pobyt. Rozumiem, że na początku jest spotkanie z lekarzem, ale co dalej? Czy można zasugerować jakie się chce zabiegi?
...i ciągle mnie nurtuje jeszcze jeden temat. A mianowicie jak się już odbędą wszystkie zabiegi zaplanowane w danym dniu, to co dalej robić z wolnym czasem???
Pozdrawiam :)
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

I witam ponownie.
Jak tam jest w tej Równicy? Listopad się zbliża, a ja dalej nie znam odpowiedzi na moje pytania :(. Pomoże mi ktoś? :)
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Hania »

Witaj
A co chciałabyś wiedzieć.Pozdrawiam
Hania
Awatar użytkownika
XYZ
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam wszystkich! wiecie co to jest złośliwość przedmiotów martwych? To np. zepsuty komputer! :shock: Ale w końcu fachowiec informatyk zwyciężył i jestem :D .
Widzę, że niestety na forum małe zainteresowanie Ustroniem i Równicą.
Awatar użytkownika
XYZ
Kuracjusz
Kuracjusz

Pozdrawiam violet58 8-) i kruszynkę1958 8-) i pozostałych forumkukaczy :lol: /tu kukną, tam kukną a pisać im się nie chce na forum/
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dziękuję XYZ my to jeszcze ""kukamy"" na forum :lol: a Ty przystojniaczku gdzieś sie zgubiłeś nieprawdaż? i skad przybywasz dzisiaj? :lol:
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam, witam:)
Tak jak pisałam wcześniej wybieram się do Równicy już niebawem, chciałabym sie dowiedzieć co może mnie tam zaskoczyć ;)
ODPOWIEDZ