Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam!
A teraz jedno zdanie do violet58 i kruszynka1958
Szkoda, że nie będziecie ze mną w tym sanatorium, tak czuję, że byłaby to przyjaźń na zawsze !!
Opinie przeczytane - bardzo dziękuję - teraz idę cerować skarpetki na gimnastykę, może zaglądnę wieczorową porą, pozdrawiam
Dobry wieczór!
dziękuję kruszynce1958 za wiadomość, ja niestety nie mogę wysłać wiadomości, nie wiem dlaczego? Chyba Administratorowi nie podobają się moje wpisy(pozdrawiam Administratora) - może rzeczywiście z tymi skarpetkami to nie fajnie wyszło - ale to był tylko żart.
XYZ witaj adminowi skarpetki nie przeszkadzają adminowi tez mozna wycerować jak by chciał ups kiedys przed wiekami tylko cerowano i świat miał się całkiem dobrze.A admina zapytaj w sprawach technicznych o wysyłanie wiadomości admin to równy gość
Pozdrawiam
Witam Szanownych Zgromadzonych
Wybieram się do Równicy w listopadzie. Z wielkim zaciekawieniem czytam wszystko co dotyczy tego sanatorium. Mam już jakiś obraz. Zastanawiam się tylko jak są tam traktowani kuracjusze "prywatni" . Mam na myśli zabiegi i cały pobyt. Rozumiem, że na początku jest spotkanie z lekarzem, ale co dalej? Czy można zasugerować jakie się chce zabiegi?
...i ciągle mnie nurtuje jeszcze jeden temat. A mianowicie jak się już odbędą wszystkie zabiegi zaplanowane w danym dniu, to co dalej robić z wolnym czasem???
Pozdrawiam
Witam wszystkich! wiecie co to jest złośliwość przedmiotów martwych? To np. zepsuty komputer! Ale w końcu fachowiec informatyk zwyciężył i jestem .
Widzę, że niestety na forum małe zainteresowanie Ustroniem i Równicą.