Związek partnerski a karta rowerowa.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: Związek partnerski a karta rowerowa.

Post autor: dzi »

Witaj Kruszynko. Też z niecierpliwością czekałem na możliwość "poczytania" Ciebie. Tym razem w samo południe.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za gratulacje na PW :).
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Cała przyjemność po mojej stronie ,a ja myślałam ,że nie czytasz PW :oops: tym bardziej jest mi miło :)
forumowicz

Witam autora wątku :) odkurzam temat w ten chłodny pochmurny dzień.A gdzie sie wszyscy podziali?Tesia Dzi i ja tylko zostaliśmy?To sie nazywa wierność aż po ....no właśnie :?: :lol:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jak miło z poniedziałku tak być witanym :). Gdybyśmy tak witali autorkę najbardziej ostatnio płodnej :)
w ....wątki Kruszynkę to byś czytała tylko listy pochwalne - tu nazywane wpisami z zaznaczeniem "lubię to ".:).
Pozdrawiam :).
forumowicz

DZi tak ładnie Ciebie prosiłam ,byś mnie nie wprawiał w :oops: >Dziekuję ,ale tutaj jest tyle świetnych ludków :) tylko gdzie Oni się pogubili? hm pewnie na grzybach ,a ja nie nie mam z kim :( sama przecież nie pójdę ups
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie każdy "ludek" :) w pracy ma dostęp do komputera z internetem. A ja Tobie Kruszynko, jeśli pozwolisz dotrzymam towarzystwa na grzybach. Musisz tylko doładować akumulatory w laptopie lub komórka z opcją internet musi mieć zasięg. :).
forumowicz

Dzi jestes bardzo miły :) ,ale ja nie wybiorę sie nas grzyby z wirtualnym towarzyszem,ze strachu bym umarła sama w lesie.raz się wybrałam i nigdy więcej.Ostatnio zgubili sie grzybiarze/2 osoby /szukali ich z helikoptera.Najwyrazniej chcesz ,żebym sie zgubiła. :( No nie ,tego bym się po Tobie nie spodziewała :(
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kruszynko nie doceniasz współczesnych urządzeń. Możemy fizycznie być daleko od Ciebie, a wyprowadzimy Cię
z leśnego gąszczu jak po sznurku. Jeśli rezygnujesz z mojej pomocy to może zaopatrz się w kieszonkową nawigację,
to też jeśli Twój przenośny telefon nie ma tej opcji. W tym przypadku nie biorę odpowiedzialności za Twoje szybkie
opuszczenie lasu, jak i za chęci(albo niechęci-do wyboru) innych grzybiarzy do czyhania na Twoją niewinność :).
forumowicz

Dzi wiedziałam :lol: wiedziałam :)
forumowicz

Ja juz z grzybów chyba zrezygnowałam :( trudno ,nikt nie chce dołączyc do tej fajnej przygody.Nie mylić z miłosną ,nic z tych rzeczy :oops:
ODPOWIEDZ