Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Moja córka bardzo chciałaby pojechac do sanatorium z koleżankom z poprzedniego turnusu . Czy to jest możliwe jeżeli mama tamtej dziewczyny złożył formularz w tym samym czasie co ja ? I jezeli lekarze wpiasza w formularz jedno sanatorium ?(proponowane sanatorium)
Dziewczyny mieszkają jakieś 300km od siebie.
wg mnie to jest marna szansa na ten sam termin turnusu!!
ponieważ jeśli obie koleżanki dzieli 300 km to domyślam się, że są przypisane do innych rejonów NFZ.
w jednym rejonie jest np 100 wniosków złożonych o sanatorium a w drugim 70 to wcześniej pojedzie koleżanka druga!!
możliwe że lekarz orzecznik może wysłać całkiem w inne miejsce niz w to proponowane!!
ale bądźmy dobrej mysli!! pzdr didek