Kto jedzie do Sanatorium w Świnoujściu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dobrusia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2011 14:07

Re: Kto jedzie do Sanatorium w Świnoujściu

Post autor: dobrusia »

Witaj Kalina ..jedziesz z NFZ czy z ZUS-u ja byłam w Swinoujsciu ale w okresie letnim..teraz czekam na skierowanie i oczekuje gdzież to mi dadza przydział....oj jakbym sie cieszyła ze Śwonoujćia.Pozdrawiam milego oczekiwania na wyjazd i miłego pobytu...czekamy pózniej na relacje:)
kalina2011
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2011 19:27

Post autor: kalina2011 »

Witaj Dobrusia. Do Świnoujścia jadę na skierowanie z NFZ. Czekałam od lipca2009. Latem napewno jest tam pięknie ale ja jadę wczesną wiosną. Pogoda może być różna. Ważne, żeby humory dopisywały. Powiedz mi jakie atrakcje turystyczne (wycieczki) są w programie pobytu? Pozdrawiam serdecznie. :)
kalina2011
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2011 19:27

Post autor: kalina2011 »

manius77 pisze:kalinko ja nie jade akurat ale bylem w sanatorium w swinoujsciu jesli potrzebujesz jakis informacji to chetnie pomoge. Moje gg 2577521 lub pisz na forum pozdrawiam
Witam Cię Maniuś. Chętnie poczytam o Twoich wrażeniach z pobytu w sanatorium w Świnoujściu. W jakim sanatorium byłeś? W jakim okresie? Jakie warunki? Ile zabiegów i jakie? Czy kuracja podreperowała stan zdrowia? Co warto zwiedzić? Na jakie wycieczki się wybrać? Napisz co Cię urzekło a co drażniło? Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru. :)
manius77
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2011 03:38

Post autor: manius77 »

moje gg 2577521 odezwij sie
ODPOWIEDZ