Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: malgorzatas »

Myślę że teraz to raczej szkoły i przedszkola bawią i się i wróżą...
inni to spędzają ten dzień w domu...chyba że są w sanatoriach to balują..dziś bowiem sobota ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

tak szybciutko i uciekam,

jechalam długo, długo i jeszcze raz długo - to odnośnie nóżek,

czy źle, nie tak bym nie określiła, tak jak wczesniej Wam pisałam - mnie jest wszędzie dobrze najwyżej nie chciałabym wracać w to miejsce. Wiem że w okresie letnimjest to przecudne miejsce i fakt okres późno-jesienny nie jest najfajniejszy. Jeśli ktoś ustawia się na rozrywki to tego nie uswiadczysz, ale można też zorganizować jakoś czas. Baza zabiegowa nie jest jakaś super, to co oferują w ośrodku mają dobrze wyposażone przychodnie rehabilitacyjne. Nie chcę się tak uzewnętrzniać ponieważ mam świadomość jakie kuracjusze mają różne oczekiwania i tutaj byłby niepotrzebny zgrzyt. Ja tam miałam dobrze , tylko ta podróż. Wróciłam na miejsce z kuracjuszami ich autem, za co jestem im bardzo wdzięczna.
Małgoś w tym moim byłym sanatorium to jest cisza, czekają na nowy turnus od 30 listopada
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dziękuje za opis...Basiu :kwiat: latem wszędzie jest fajnie ;) jak jest i mozna zwiedzać to tez jest dobrze ;)
ale jak wiem to większość nastawia sie na balety i tańce..ale chyba NFZ tam nie wysyła tylko ZUS ;)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Czyli nazwa miejscowości adekwatna do miejsca :lol: :lol:
Ja w Dąbkach zimową porą też czułam się jak na pustkowiu, ale wszystko wynagradzał nam sam hotel, zabiegi, basen z nielimitowanym dostępem i ekstra warunki mieszkaniowe...
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

barbara-g1 pisze:tak szybciutko i uciekam,

jechalam długo, długo i jeszcze raz długo - to odnośnie nóżek,

czy źle, nie tak bym nie określiła, tak jak wczesniej Wam pisałam - mnie jest wszędzie dobrze najwyżej nie chciałabym wracać w to miejsce. Wiem że w okresie letnimjest to przecudne miejsce i fakt okres późno-jesienny nie jest najfajniejszy. Jeśli ktoś ustawia się na rozrywki to tego nie uswiadczysz, ale można też zorganizować jakoś czas. Baza zabiegowa nie jest jakaś super, to co oferują w ośrodku mają dobrze wyposażone przychodnie rehabilitacyjne. Nie chcę się tak uzewnętrzniać ponieważ mam świadomość jakie kuracjusze mają różne oczekiwania i tutaj byłby niepotrzebny zgrzyt. Ja tam miałam dobrze , tylko ta podróż. Wróciłam na miejsce z kuracjuszami ich autem, za co jestem im bardzo wdzięczna.
Małgoś w tym moim byłym sanatorium to jest cisza, czekają na nowy turnus od 30 listopada
Basiu odnoszę wrażenie , że miałaś to czego oczekiwałaś czyli rehabilitację z odrobiną ,,słodyczy " ;) ...i to jest najważniejsze :D :D :D
forumowicz

tak Basiu, bardzo adekwatna, ale cóż to dla harcerza :) , właściwie byłam na to przygotowana, wiedza na tym portalu i na stronie ośrodka bardzo mi rozjaśniła miejsce i warunki tam panujące. Marne to pocieszenie ale są też miejsca nieporównywalnie gorsze,
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Najważniejsze, to nastawić sie pozytywnie i na miejscu szukać tylko plusów. Przecież to tylko 3 tygodnie..Wszystko lepsze od pracy, która Cie teraz czeka Basiu :lol: :lol: :lol: :lol: Kiedy idziesz? w poniedziałek?
forumowicz

oj Margot , słodycz również była ze wszystkim jej odcieniami :) ;) :(

Basia
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

Basieńko oczywiście , ze są ...
Mój ulubiony BESKID w Krynicy jest krytykowany bardzo ...a moja ocena jest bardzo wysoka
Dziwne są kryteria kuracjuszy - PAPIERNIK w Szczawnicy bardziej chwalony przez kuracjuszy przebywających wcześniej w Beskidzie Krynica , a warunki i baza zabiegowa dużo gorsza w Papierniku ...nie mnie to oceniać :? :? :? ...mogę wrócić i pewnie wrócę w obydwa te miejsca ...ja nie mam zastrzeżeń :D :D :D
forumowicz

Basiu, do pracy idę już w poniedziałek, nie uwierzysz ale już mi brakuje jej, (nienormalna jestem co :?: )
ODPOWIEDZ