Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Słoneczko trzeba coś wymyślić jak się pływa trochę lepiej od siekiery, tj.utrzymuje się na wodzie i już trzy razy się topiło. Trzeba znaleźć jakiś sposób na częste i duże wydatki energetyczne, łączące przyjemne z pożytecznym.
Słoneczko, ja przez 20 lat byłem nauczycielem. Nauczyć, nauczyciela? To nierealne. Po tylu latach w zawodzie każdy z nas jest na swój sposób sfiksowany, a ja szczególnie. W środę będę w Twoich Kielcach, może spróbujesz?
Ostatnio zmieniony 01 gru 2014 21:14 przez Zbigniew- I, łącznie zmieniany 1 raz.